کد خبر: 1306359
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸
منتخب مردم بيرجند در مجلس

حرکت در مسیر ولایت راه نجات و سعادت است

حجت‌الاسلام عبادی با اشاره به اينكه ولايت روح اسلام است و حرکت در مسیر ولایت راه نجات و سعادت است، گفت اگر ولايت از جامعه برداشته شود بسياری از احكام اسلام به هم می‌ريزد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمين محمدباقر عبادی، نماينده مردم بيرجند، خوسف و درميان در مجلس شورای اسلامی شب گذشته، 29 مهرماه در جشن ازدواج 50 نوعروس كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان جنوبی، گفت: زوج‌های جوان بايد زندگی خود را با ياد خدا و صداقت شروع كنند و در برابر سختی‌های زندگی بر خداوند توكل كنند.


وی با اشاره به اينكه اسلام بر پنج پايه نماز، روزه، حج، زكات و ولايت بنا شده است، اظهار كرد: با اينكه نماز مرز ايمان و كفر است، ولی تأكيد اسلام به ولايت بيشتر از نماز بوده است.


حجت‌الاسلام عبادی با اشاره به اينكه نماز عاملی برای پيوند با خدای متعال است، افزود: زوج‌های جوان بايد ابتدای زندگی خود را با نماز، تلاوت قرآن و بهره‌گيری از مفاهيم دينی آغاز و در طول زندگی خود آن را تداوم بخشند.


نماينده مردم ‌در مجلس ‌تأكيد كرد: كسی‌كه نماز را به پا ندارد در واقع از خالق خود سپاسگزاری نكرده و اين شخص حتی در زندگی مشترك قادر به تشكر از همسر خود نیست، چراكه شخص بی‌نماز كافر اعتقادی است كه خدا را قبول دارد اما در تشكر و سپاسگزاری از خداوند سهل‌انگار است.


حجت‌الاسلام عبادی تصريح كرد: زوج‌های جوان بايد ولايت را وارد زندگی خود كنند و هنگامی‌كه ولايت در زندگی وارد شود نماز و زكات و روزه هم نيز انجام و عطر معنوی تمام زندگی را پرمی‌كند و بسياری از مشكلات برطرف می‌شود.


وی با بيان اينكه اگر ولايت از زندگی حذف شود تمام احكام اسلامی به‌هم می‌ريزد، خاطرنشان كرد: ‌اسلامی كه امروز در اختيار ماست به‌خاطر تلاش‌های ائمه(ع) است و امروز وظيفه ماست كه از عقايد و ارزش‌های خود در برابر دشمنانح محافظت كنيم.

captcha