کد خبر: 1307098
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱
به‌مناسبت عيد غدير خم؛

نمايشگاه كتاب در بجنورد افتتاح شد

سرپرست مركز علمی ـ كاربردی جهاد دانشگاهی بجنورد از برگزاری نمايشگاه كتاب به‌مناسبت عيد سعيد غدير خم در اين دانشگاه خبر داد و گفت اين نمايشگاه به مدت يك هفته برای بازديد گشوده خواهد بود.



سكينه يزدان‌پناه، سرپرست مركز علمی كاربردی جهاددانشگاهی بجنورد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، با اشاره به برپايی نمايشگاه كتاب به مناسبت عيد سعيد غدير خم، اظهار كرد: كتاب‌های موجود در اين نمايشگاه با 15 تا 20 درصد تخفيف عرضه می‌شوند.


وی ادامه داد: تبليغ و ترويج معارف واقعه عظيم غدير خم و تشويق و گسترش فعاليت‌های عمومی برای فرهنگ‌سازی اين حركت از اهداف برپايی اين نمايشگاه است.


يزدان‌پناه با ذكر اينكه به مناسبت عيد غدير خم در اين نمايشگاه به دانشجويان جوايز ارزنده‌ای به قيد قرعه اهدا می‌شود، يادآور شد: علاقمندان می‌توانند به مدت يك هفته از ساعت 12 تا 20 شب از اين نمايشگاه بازديد كنند.

captcha