کد خبر: 1307230
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶

بررسی مديريت آموزشی كتاب‌های قرآنی مدارس در «خانه قرآن»

در برنامه راديويی «خانه قرآن» كه دوم آبان‌ماه به روی آنتن راديو قرآن می‌رود، «مديريت آموزشی كتاب‌های قرآنی مدارس» بررسی خواهد شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه راديويی «خانه قرآن» كه از جمله برنامه‌های راديو قرآن در فصل پاييز بوده و روزهای شنبه تا پنجشنبه هر هفته از ساعت 19:30 به روی آنتن اين شبكه راديويی می‌رود، اين برنامه پنجشنبه، دوم آبان‌ماه با محوريت بررسی «مديريت آموزشی كتاب‌های قرآنی مدارس» پخش خواهد شد.


بر اساس اين گزارش، در اين قسمت از برنامه «خانه قرآن» كه پنجشنبه، دوم آبان‌ماه همزمان با عيد غدير خم به روی آنتن شبكه راديويی قرآن می‌رود، رضا نباتی از كارشناسان تأليف كتاب‌های قرآنی و دينی آموزش و پرورش حضور داشته و به بيان مطالبی پيرامون موضوع «مديريت آموزشی كتاب‌های قرآنی مدارس» می‌پردازد.


بنابر اين گزارش، برنامه «خانه قرآن» سومين برنامه از برنامه‌های راديو قرآن با مشاركت وزارت آموزش و پرورش است كه در قالب طرح آموزش ضمن خدمت معلمان و فرهنگيان به روی آنتن اين شبكه راديويی می‌رود و پيش از اين دو دوره از اين برنامه از راديو قرآن پخش شده است.


سومين مرحله از طرح آموزش ضمن خدمت معلمان و فرهنگيان كه هم‌اكنون در قالب برنامه «خانه قرآن» به روی آنتن راديو قرآن می‌رود، با محوريت چگونگی تدريس كتاب‌های قرآن مدارس به معلمان با هدف بهره بردن بيشتر دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان از مفاهيم قرآن كريم اجرا می‌شود.


يادآور می‌شود، اين برنامه راديويی كاری از گروه قرآن و آموزش راديو قرآن است كه از شنبه، چهارم آبان‌ماه به بحث پيرامون كتاب‌های قرآنی پايه سوم متوسطه می‌پردازد.

captcha