کد خبر: 1308593
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۵

ثبت نام عمره دانشگاهيان در استان مركزی آغاز شد

مدير اجرايی ستاد عمره و عتبات دانشگاه‌های استان مركزی از آغاز ثبت نام عمره دانشگاهيان در استان خبر داد.









علی صالحيان، مدير اجرايی ستاد عمره و عتبات دانشگاه‌های استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: ثبت نام برای سفر معنوی عمره دانشگاهيان استان از روز گذشته، 5 آبان‌ماه آغاز شده است.


وی با بيان اينكه اساتيد، دانشجويان پسر و دانشجويان متأهل می‌توانند برای اعزام به اين سفر معنوی ثبت نام كنند، اظهار كرد: متقاضيان می‌توانند با مراجعه به سايت ستاد حج و زيارت دانشجويی به نشانی www.labbayk.com جهت ثبت نام اقدام كنند.


صالحيان با اشاره به اينكه ثبت‌نام برای عمره دانشجويی تا چهارشنبه 15 آبان‌ماه جاری ادامه دارد، افزود: قرعه‌كشی برای انتخاب نهايی عمره‌گزاران دانشگاهی در روزهای 19 و 20 آبان‌ماه جاري به ميزبانی يكی از دانشگاه‌های استان انجام می‌شود.


اين مقام مسئول در پايان با بيان اينكه اميد است كه امسال با توجه به رايزنی‌های صورت‌گرفته سهميه عمره‌گزاران دانشگاهی نسبت به سال گذشته افزايش يابد، خاطرنشان كرد: دانشگاهيان عمره‌گزار در حد فاصل ماه‌های اسفند‌ 92 تا ارديبهشت سال 93 به اين سفر معنوی اعزام خواهند شد.

captcha