کد خبر: 1311504
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۹

نخستین گردهمایی قاریان جهان اسلام در عربستان

گروه بین‌الملل: نخستین گردهمایی قاریان برجسته جهان اسلام دیروز، 13 آبان، به همت دانشگاه «ملک سعود» عربستان در شهر «ریاض»، پایتخت این کشور آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «الریاض» چاپ عربستان، این گردهمایی با نظارت خالد بن بندر بن‌عبدالعزیز، امیر منطقه ریاض در سالن «شیخ حمد الجاسر» دانشگاه ملک سعود برگزار شده و به مدت 3 روز ادامه دارد.
محمد بن‌فوزان العمر، ناظرکل گردهمایی قاریان جهان اسلام در ریاض اظهار کرد: این گردهمایی با مشارکت تعدادی از قاریان برجسته جهان عربی و اسلامی و با هدف تمرکز بر مهم‌ترین مکاتب قرائت در جهان اسلام برگزار شده است.
محمد بن‌فوزان العمر در ادامه افزود: بررسی زندگینامه شاخص‌ترین قاریان نیمه اول قرن چهاردهم هجری، تجلیل از پیشگامان قرائت در جهان اسلام و تعامل دانشجویان علم قرائات با شیوخ القراء جهان اسلام و استفاده از تجارب آنان از دیگر اهداف برگزاری گردهمایی ریاض است.
نخستین محور گردهمایی به بررسی مکاتب قرائت در جهان اسلام اختصاص یافته است که طی آن مکاتب قرائت سعودی، یمنی، مصری، عراقی، ترکیه‌ای، آفریقایی، مراکشی، هندی و مکتب قرائت شام مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دومین محور گردهمایی نیز مربوط به زندگینامه‌های قاریان معاصر در نیمه اول قرن چهاردهم هجری خواهد بود و در حاشیه این گردهمایی نمایشگاهی قرآنی نیز برگزار شده است.

captcha