کد خبر: 1318654
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶
امام جمعه نهاوند:

محرم و صفر زمینه‌ساز ارتقاء فرهنگ عمومی است

گروه اجتماعی: مسائل فرهنگی در جامعه اسلامی ما دامنه وسیعی دارد و متولیان باید با شناخت کامل در جهت ارتقاء آن تلاش کنند، ماه محرم و صفر نیز بستر مناسبی برای ارتقاء فرهنگ عمومی با بهره‌گیری از پیام مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی‌‌، امام جمعه نهاوند عصر شنبه، 25 آبان‌ در شنشست شورای فرهنگ عمومی نهاوند گفت: مسائل فرهنگی در جامعه اسلامی ما دامنه وسیعی دارد و متولیان باید با شناخت کامل در جهت ارتقاء آن تلاش کنند، ماه محرم و صفر نیز بستر مناسبی برای ارتقای فرهنگ عمومی با بهره‌گیری از پیام مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی است.
وی افزود: برگزاری مراسم در ایام محرم و صفر ریشه در اعتقادات مردم داشته و هر سال شاهد برگزاری عزاداری‌های به صورت باشکوه‌تر هستیم زیرا عشق به سالارشهیدان هرروز در بین شیعیان بیشتر می‌شود و بلکه در اغلب کشورها و حتی سایر ادیان تحت تأثیر قیام امام حسین‌(ع) قرار می‌گیرند.
حجت‌الاسلام مغیثی‌‌ اضافه کرد: عزاداری‌ها تنها در صورتی مقبول و درست است که همسو با اهداف حسینی و بدون پیرایه، غلو و خرافات باشد و اگر نوع و شیوه عزاداری‌های ما در نقطه مقابل اهداف والای نهضت امام حسین(ع) باشد، این عزاداری نه تنها مورد تأیید نیست بلکه آسیب‌زا نیز خواهد بود.
امام جمعه نهاوند بیان کرد: امروز متأسفانه بدعت و خرافات دامنگیر برخی هیئت‌های ما شده است که علت آن کارهای خودجوش و سلیقه‌ای در عزاداری ماه محرم است اینکه کسی به صورت سلیقه‌ای چیزی را برای شور و حال بیشتر وارد مجلس عزاداری کند به اصل عزاداری ضربه می‌زند.
حجت‌الاسلام مغیثی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم این تأثیرات و برکات را به زیبابی حفظ  کنیم باید در شأن مقام حماسه عاشورا شعائر و عزاداری‌های آن را پیگیری کرده و به صورتی روش‌مند، با برنامه و مبانی اصیل اسلامی و مبانی مکتب تشیع آن را ترویج کنیم.

captcha