کد خبر: 1318914
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
تحلیلگر سیاسی آمریکا در گفت‌و‌گو با ایکنا:

توافق ایران و 1+5 شکست امپراتوری انگلی سعودی ـ صهیونیستی است

گروه بین‌الملل: توافق غرب با کشور مستقل ایران به مثابه شکست استراتژی‌های امپراتوری انگل‌گونه سعودی ـ صهیونیستی بوده و همین مسئله دلیل مانع‌تراشی‌های آنان در راه مذاکرات است.

«کوین برت»، تحلیلگر سیاسی آمریکا و از موسسان «ائتلاف مسلمانان- مسیحیان- یهودیان» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: عربستان سعودی و رژیم جعلی صهیونیستی فعالیت‌های مشترک خود را برای حمایت از تروریست‌های سوری توسعه داده‌اند. این مسئله از زمانی شدت گرفت که گفت‌وگوهای هسته‌ای اخیر ایران و آمریکا پس از سال‌ها آغاز شد و امیدها برای بازشدن این بن‌بست طولانی‌مدت قوت گرفت.

وی افزود: ائتلاف جدیدی موسوم به «امپراتوری صهیونیستی ـ وهابی اسرائیل و عربستان» در خاورمیانه در حال شکل‌گیری است که هراس زیادی از باز شدن این بن‌بست دارد. ائتلاف صهیونیستی ـ وهابی انعکاس ترس‌های شدید دو رژیم از فراموش شدن در تاریخ است. هر دوی این رژیم‌ها فقط به دلیل حمایت آمریکا وجود دارند اما دوره آنکه آمریکا، تنها قدرت جهان باشد، رو به پایان است.

کوین برت گفت: در یک جهان چند قطبی، رژیم‌هایی مانند این دو رژیم نمی‌توانند فشارهای ناشی از دموکراتیزه شدن را تحمل کنند و سقوط خواهند کرد و در پایان، عربستان، برای سعودی‌ها و فلسطین، برای صهیونیست‌ها نخواهد بود.

رژیم‌های سعودی و صهیونیستی حیات انگلی دارند

این تحلیلگر سیاسی آمریکا عنوان کرد: عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی، مشترکات زیادی دارند و می‌توان به طور قطع گفت که صهیونیسم مساوی وهابیت است. از مشترکات این دو رژیم، اول این است که هر دوی این رژیم‌ها ماهیتی انگل‌گونه دارند. سعودی‌ها با ثروت حاصل از نفت و حمایت اطلاعاتی و نظامی آمریکا زندگی می‌کنند و رژیم صهیونیستی با کمک‌های مالی مالیات‌دهندگان آمریکایی، رباخواری و افزایش جنایت‌‌های سازماندهی‌ شده در جهان به حیات ادامه می‌دهد. هیچ کدام از این رژیم‌ها تمایلی به صرف ثروت حاصل از نفت خاورمیانه برای رفاه مردم عادی منطقه ندارند. به این معنی، آن‌ها دشمن دموکراسی و حامی مطیع‌سازی نواستعمارگرایانه خاورمیانه هستند.

وی با اشاره به اینکه شکست توطئه‌ها برای سرنگونی نظام سوریه منجر به ضعیف‌تر شدن این دو رژیم خواهد شد، گفت: رهبران سعودی و صهیونیستی از اینکه نقشه‌هایشان برای کشاندن آمریکا به یک جنگ بزرگتر در سوریه به موفقیت منجر نشد، خشمگین هستند. شکست آن‌ها در این مسئله نشان‌دهنده آن است که این دو رژیم با تعادل قدرت در خاورمیانه و جهان، بیشتر و بیشتر از صحنه خارج می‌شوند.

برت افزود: عربستان سعودی و اسرائیل از بازسازی جایگاه بین‌المللی ایران هراس دارند. ایران در برابر 34 سال تلاش‌ صهیونیستی ـ امپریالیستی برای منزوی کردن این کشور در صحنه بین‌الملل مقاومت کرده است و توانسته به جایگاه قبلی خود بازگردد. این کشور اگرچه الگوی اسلامی انقلاب خود را به طور کامل صادر نکرده اما به موفقیت‌هایی در ساخت یک محور مقاومت علیه صهیونیسم و امپریالیسم و به دست آوردن استقلال خود، دست یافته است.

وی تأکید کرد: اگر غرب در نهایت با کشور مستقل ایران که در این سال‌ها مجبور به ساخت صنایع داخلی خود شده و آماده شکوفایی اقتصادی است، به توافق برسد، شکست استراتژی‌های امپراتوری انگل‌گونه سعودی صهیونیستی حتمی خواهد بود.

این تحلیگر سیاسی آمریکا گفت: ایران و کشور ترکیه که به طور فزاینده‌ای در حال مستقل شدن هستند، می‌توانند قدرت‌های بزرگ خاورمیانه شوند در حالیکه صهیونیست‌ها و سعودی‌ها تسلیم فشارها برای تغییر رژیم خواهند شد.

پروفسور کوین برت بارها در شبکه‌های فاکس، سی ان ان و دیگر رسانه‌ها حضور یافته و الهام‌بخش داستان‌های بلند و بخش‌های مقاله‌ا‌ی روزنامه‌های نیویورک تایمز، کریستین ساینس مانیتور، شیکاگو تریبون و دیگر نشریات بوده است.

دکتر برت در دانشگاه‌های سان فرانسیسکو، پاریس و ویسکانسین به تدریس مشغول بوده و کنگره‌ای را در سال 2008 در دانشگاه ویسکانسین برگزار کرده است. او از پایه‌گذاران اتحادیه مسلمانان- مسیحیان و یهودیان به شمار می‌رود و نویسنده کتاب‌های «حقیقت جهاد»، «مبارزه حماسی من در مقابل دروغ بزرگ یازدهم سپتامبر» (2007) و «زیر سوال بردن جنگ در برابر ترور، مقدمه ای برای رای دهندگان به اوباما» (2009) است.

captcha