کد خبر: 1319523
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

عاشورا اثبات حقانیت مکتب اسلا‌م است نه یک داستان غم‌انگیز تاریخی

گروه اجتماعی: مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق فرهنگ عاشورا‌ را به‌عنوان یک مکتب و نه تراژدی در جامعه حفظ کرد.

حجت‌الاسلام سید‌عباس مسعودی، مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان البرز

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام سید‌عباس مسعودی، مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان البرز، 27 آبان در جمع نیروهای یگان حفاظتی فرودگاه پیام کرج گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق فرهنگ عاشورا را به‌عنوان یک مکتب در جامعه حفظ کرد چرا‌که دشمنان اسلام، با هدف قرار دادن قیام سالار شهیدان حضرت ابا‌عبد‌الله الحسین(ع)، ابتدا سعی در حذف تفکر عاشورایی و در صورت عدم توان، تلاش بر تغییر هویت عاشورا، از مکتب به تراژدی را در دستور کار خود دارد.

وی با اشاره به تأثیر‌گذاری جریان عاشورا‌ بر زنده نگه داشتن اسلام بنا به فرموده حضرت امام خمینی‌(ره)، افزود: اسلام و به‌خصوص تشیع حیات خود را مرهون حرکت دقیق و حساب شده امام حسین(ع) در خلق حماسه عاشوراست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با تبیین نقش حضرت امام سجاد(ع)، حضرت زینب(س) و دیگر اعضای کاروان اسراء گفت: حرکت زیربنایی امام سجاد(ع) و کاروان اسراء در طول اسارت و پس از آن باعث استمرار حرکت امام حسین(ع) و ماندگاری جریان عاشورای حسینی بود.

وی در پایان گفت: همه مؤمنان نیز بعد از دهه اول محرم باید کاری زینبی انجام دهند و با توسعه و ترویج فرهنگ عاشورا، مکتب امام حسین(ع) را پرفروغتر کرده و پیام «کل یوم عاشوراء و کل ارض کربلا» را نهادینه کنند.

captcha