کد خبر: 1320950
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹

نام‌نویسی 124 نفر در لرستان برای شرکت در آزمون تفسیر نورالهدی

گروه فعالیت‌های قرآنی: 124 نفر در لرستان برای شرکت در آزمون تفسیر نورالهدی 6 نام‌نویسی کرده‌اند.


محمد لروند، کارشناس‌مسئول دارالقرآن‌ الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به برگزاری آزمون تفسیر نورالهدی جمعه، چهارم بهمن‌ امسال افزود: در استان لرستان برای شرکت در این آزمون قرآنی 124 نفر با مراجعه به سایت تلاوت نام‌نویسی کرده‌اند.



وی ترویج و گسترش فرهنگ غنی قرآن کریم و آشنایی اقشار مختلف مردم با مفاهیم و تفسیر قرآن کریم و اجرای منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر «تدبر در آیات قرآن کریم» را از اهداف برگزاری ششمین دوره از مسابقات تفسیر قرآن کریم با عنوان «نورالهدی 6»، توسط «سازمان دارالقرآن الکریم» و با همکاری ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها بیان کرد.

لروند با یادآوری اینکه ثبت‌نام این مسابقه صرفاً از طریق سایت تلاوت و از تاریخ 92یکم آبان‌ماه لغایت 30 آبان ماه انجام گرفت، اضافه کرد: متقاضیان شرکت در این آزمون قرآنی در بخش یک جزء ( جزء 18) و یا در بخش سه جزء (اجزاء 19،18 و 20) براساس تفسیر نمونه و به‌صورت تستی چهارگزینه‌ای با هم به رقابت می‌پردازند.

captcha