کد خبر: 1321264
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹
آخرین اخبار از تحولات لبنان /

از حمایت امیل لحود از حضور حزب‌الله در سوریه تا تأیید هویت عامل حمله به سفارت ایران

گروه بین‌الملل: رئیس‌جمهور سابق لبنان طی سخنانی ضمن حمایت از حضور حزب‌الله در سوریه، حمایت ایران از مقاومت را دلیل هدف‌ قرار گرفتن سفارت کشورمان در بیروت دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی العهد، امیل لحود، رئیس‌جمهور سابق لبنان، طی سخنانی تأکید کرد: لبنان با جنگ علیه اصول‌گرایی و اسرائیل مواجه است.
امیل لحود در ادامه افزود: من اگر رئیس‌جمهور لبنان بودم، از حضور حزب‌الله در سوریه حمایت می‌کردم. همان‌طور که اکنون دولت لبنان باید به دولت سوریه کمک کند، زیرا این کشور در جنگ با اسرائیل به ما کمک کرد.
وی خاطرنشان کرد: لازم است که امروز به ارتش لبنان برای کنترل امنیت داخلی با هدف ممانعت از ورود خودروهای بمب‌گذاری‌شده اختیار داده شود و مقاومت نیز برای جلوگیری از رسیدن تروریسم به ما وارد عمل شود.
رئیس‌جمهور لبنان همچنین تصریح کرد: برای تحقق استقلال حقیقی در لبنان، باید قانون انتخابات براساس نسبیت تصویب شود و لبنان حوزه واحدی داشته باشد.
رئیس‌جمهور سابق لبنان از مسیحیان این کشور عدم نگرانی از قانون نسبیت را خواستار شد و گفت: این قانون وجود شما را حفظ خواهد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف قرار گرفتن سفارت ایران در بیروت به موضع‌گیری حامیانه این کشور از مقاومت و دولت سوریه بر‌می‌گردد.

هویت عامل حمله به سفارت ایران در بیروت تایید شد

از سوی دیگر، هویت اولین متهم حمله اخیر به سفارت جمهوری اسلامی ایران در جنوب شهر بیروت پایتخت لبنان با آزمایش "دی ان ای" تایید شد.
اطلاعات حاکی است نتایج آزمایش "دی ان ای" ثابت کرد که «معین ابوضهر»، اولین عامل حمله تروریستی نزدیک سفارت ایران در بیروت بوده است.
پیش از این عدنان ابوضهر پدر معین ابوضهر با دیدن عکس فرزندش به وزارت دفاع لبنان مراجعه کرد و مسئولان ذی‌ربط برای مطابقت ارتباط وی با بقایای جسد معین ابوضهر، آزمایش "دی ان ای" انجام دادند.

همچنین، با ادامه تحقیقات درباره حملات تروریستی منطقه بئرالحسن، دومین عامل انتحاری در حمله تروریستی به سفارت ایران در بیروت شناسایی شد.

هویت این تروریست عمر صبحه، از اهالی شهر «عکار» در شمال لبنان اعلام شده است.

 

captcha