کد خبر: 1322530
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
به‌همت سازمان بسیج جامعه زنان؛

نشست تخصصی بین المللی نقش زن در حرکت‌های مردم جهان اسلام برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: هم‌زمان با پنجمین روز از هفته گرامیداشت بسیج و به همت سازمان بسیج جامعه زنان کشور، نخستین نشست تخصصی بین‌المللی نقش زن در حرکت‌های مردم جهان اسلام برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نخستین نشست تخصصی بین‌المللی نقش زن در حرکت‌های مردم جهان اسلام با هدف ومعرفی و ارائه الگوی زنان ایرانی مسلملن به جهانیان فردا 5 آذرماه جاری برگزار می‌شود.

گفتنی است: جهانی‌سازی و معرفی زنان مسلمان ایرانی به جوامع بشری از اهداف این نشست تخصصی است و سعی بر آن است با استفاده از منویات مقام معظم رهبری در خصوص الگوسازی زنان ایرانی برای جهانیان این امر به سرعت محقق شود.

قابل ذکر است رحیم پورازغدی در این مراسم به معرفی جایگاه زنان و الگوسازی زنان مسلمان برای همه جوامع بشری به سخنرانی خواهند پرداخت.

 در نخستین نشست تخصصی بین المللی نقش زن در حرکت‌های مردمی جهان اسلام 60 مهمان خارجی از 5 قاره دنیا حضور دارند که این مهمانان از اساتید دانشگاهی و از نخبگان و برجستگان علمی و فرهنگی کشورهای مسلمان جهان در این مراسم شرکت خواهند کرد.

بنابر این گزارش نخستین نشست تخصصی بین المللی نقش زن در حرکت های مردم جهان اسلام  فردا از ساعت 8 صبح در سالن کنفرانس دانشگاه امام صادق(ع) برگزار و تا ساعت 12 ادامه خواهد داشت.

captcha