کد خبر: 1329817
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

تربیت 4500 حافظ قرآن در ساوجبلاغ و نظرآباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ از تربیت چهارهزار و 500 حافظ قران در ساوجبلاغ و نظرآباد خبر داد.


حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمد اسلامی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ  در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، گفت: اولین دوره کلاس‌های تخصصی حفظ قرآن زیر نظر اساتید مجرب  در شهرستان برگزار می‌شود.



وی افزود: این دوره‌ها ویِژه 96 مربی ستاد طرح حفظ قرآن وابسته به اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد بوده و از امروز، 12 آذر‌ در محل فرهنگسرای امام علی‌(ع) هشتگرد آغاز می‌‌شود.



اسلامی در پایان گفت: تاکنون این ستاد موفق به تربیت بیش از چهار هزارو 500  دانش‌آموزحافظ قرآن در مقاطع حفظ یک الی ‌پنج جزء در دو شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد شده که این دانش‌آموزان به‌صورت مرتب مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

captcha