آیتالله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان مطالب فوق گفت: خطر مذاهب دروغین برای مذاهب راستین، مقولهای مهم است که پیش از این تحت عنوان «مذهب علیه مذهب» به آن اشاره شده است.
وی خاطرنشان کرد: از همان روزهای نخستین شروع جنبش در کشورهای اسلامی، رهبران و بزرگان این جنبش و در رأس آنان امام راحل و مقام معظم رهبری، همیشه این نکته را گوشزد کردهاند که مذهب از تأثیرگذارترین نیروها بلکه مؤثرترین آنها در اصلاح کشورها و ملتهاست.
طرح مذهب مسخشده؛ مؤثرترین ابزار مخالفان دین
آیتالله اراکی افزود: در این راستا آنها که با اصلاح ملتها مخالفند و آن را برابر با نابودی خودشان میدانند، کارآمدترین شیوهای را که علیه اصلاح، تحت پرچم مذهب بهکار میبرند، این است که یک مذهب تحریفشده و مسخشدهای را بهعنوان رقیب مذهب اصیل مطرح کنند.
وی در این باره گفت: مخالفان دین، پیروان مذهب انحرافی را به درگیری با مذهب ناب فرا خوانده و علیه پیروان آن بسیج میکنند، البته این توطئه تازهای نیست و قران کریم هم کراراً خطر مذهب انحرافی را گوشزد کرده است.
توقف برنامههای اصلاحی انبیاء الهی پشت سد مذاهب انحرافی
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: قرآن مجید تأکید کرده است، آنچه انبیای بزرگ الهی پیشین را با مشکلات درگیر کرد و برنامههای اصلاحی آنان را با توقف روبرو کرد، همین مذهبهای انحرافی بودند که در برابر مذاهب اصیل و دعوتهای اصیل انبیا قد علم کردند.
وی گفت: مذاهب تحریفی، توده مردم را با فریب، دروغ و تظاهر از پیروی راه انبیا بازداشتند، اما امروز، راه این توطئهها به بنبست رسیده است، چرا که ملتهای مسلمان از گذشته تاریخ بهویژه عصر بیداری اسلامی تجاربی کسب کردهاند و نیز مردم مسلمان ایران بهطور خاص از انقلاب اسلامی تجربه ارزندهای یافتهاند.
آیتالله اراکی تصریح کرد: حاصل این تجارب، اجماعی نظری است که اجازه نمیدهد مذاهب دروغین و تحریفی راه را بر مذهب اصیل سد کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان، ابراز امیدواری کرد راه برای نیل به اجماع میان علما و نخبگان مسلمان در عمل نیز کوتاه شده و نهادهایی از قبیل کمیته میانجیگری اسلامی که به تازگی تأسیس شدهاند، بتوانند در سرعت بخشیدن به این امر، سهیم باشند.