کد خبر: 1341346
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷

سوگواره نمایشی «بیرق عشق» در خمینی‌شهر برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: سوگواره نمایشی «بیرق عشق» درراستای عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)درروزهای پایانی ماه صفر به همت گروه هنری طنین کانون نورالهدی مسجدالنبی(ص) خمینی‌شهر برگزار می‌شود.


ابراهیم سرشوق، کارگردان سوگواره نمایشی «بیرق عشق» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: سوگواره نمایشی «بیرق عشق» درراستای عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در روزهای پایانی ماه صفر به همت گروه هنری طنین کانون نورالهدی مسجدالنبی(ص) خمینی‌شهر برگزار می‌شود.



وی افزود: سال گذشته این سوگواره در روزهای پایانی ماه صفر آماده شد و فقط سه شب در سالن مرکز تحقیقات معلمان به اجرا درآمد؛ لذا تصمیم گرفته شد امسال همین کار را در سطح و قالب بزرگتر اجرا کنیم.



کارگردان سوگواره نمایشی «بیرق عشق» از چند ماه پیش تمرینات را آغاز کردیم و بالاخره با همکاری محمدرضا فاتحی، سرپرست جدید اداره ارشاد شهرستان، این پروژه عظیم را به روی صحنه سینما فرهنگ بیاوریم.



ناصر حاج باقری، تهیه کننده این سوگواره ادامه داد: تبلیغات گروه را قرض‌الحسنه حضرت علی اصغر(ع) تقبّل نمود که از ایشان نیز تشکر می کنیم چرا که تبلیغات سوگواره در سطح شهر تازه و نوآورانه بود. 



حاج باقری اظهار کرد: ما نوآوری را در کار امام حسین(ع) نشان دادیم و گفتیم می‌توان به اسم امام حسین(ع) کار زیبا انجام داد.



وی گفت: هدف ما این بوده که بتوانیم بیرقی را بلند کنیم و زیر این بیرق نام امام حسین(ع) را زنده نگه داریم و و امید است این گروه حدوداً 25 نفره جوانان 18 -17 ساله‌ای که هدفشان امام حسین(ع) است، با تمام توان این کار را به نحو احسنت اجرا نموده و امیدوارم این گونه کارها فرهنگ‌سازی شود و مردم استقبال و مسئولان حمایت کنند.

captcha