کد خبر: 1342899
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷

فعال ضدصهیونیست فرانسوی به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد

گروه بین‌الملل: «دیودونه امبالا»، هنرمند معروف فرانسه که به اتخاذ مواضع ضدصهیونیستی مشهور است، به جرم انکار هولوکاست به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«fait-religieux»، مقامات قضایی فرانسه، «دیودونه» را به دلیل انتشار ویدیویی در سال 2010 درباره هولوکاست مورد پیگرد قرار داده بودند که نتیجه آن، صدور حکم پرداخت 28هزار یورو جریمه نقدی در سال گذشته بود.



این هنرمند فرانسوی به رای این دادگاه اعتراض کرد، ولی دادگاه تادیبی پاریس روز گذشته، 24 آذرماه، پس از بررسی مجدد پرونده، اعلام کرد که دیودونه به دویست روز حبس محکوم شده است که هر روز آن معادل صد یورو است و این هنرمند می‌تواند با پرداخت بیست‌هزار یورو جریمه، از مجازات حبس رها شود.



دادگاه تادیبی پاریس، این هنرمند فرانسوی و فعال ضدصهیونیست را به اتهام «یهودستیزی» مورد محاکمه قرار داده است در حالی‌که دیودونه همواره در برنامه‌های مختلف، بر مخالفت خود با صهیونیسم تاکید دارد.



رسانه‌های فرانسه تصریح کردند که حکم نهایی، اوایل سال جاری میلادی با حضور اعضای هیئت منصفه در دادگاهی در پاریس صادر خواهد شد.



یادآور می‌شود، هم‌زمان با برگزاری جلسه دادگاه تادیبی در پاریس، گروهی ناشناس وب‌سایت شخصی دیودونه را هک کرد.

captcha