کد خبر: 1343903
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۸

پویایی فقه شیعی، موجب پیشرفت شیوه‌های نوین درمان ناباروری می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل گفت: پویایی فقه شیعی باعث می‌شود که پیوسته در حل مشکلات شیوه‌های نوین درمان ناباروری پیشرو باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، رحیم رئوفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم شامگاه سه‌شنبه، 26 آذر‌ در مراسم افتتاحیه نخستین کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل در جهرم گفت: به‌نظر می‌رسد پویایی فقه شیعی باعث می‌شود که پیوسته در حل مشکلات شیوه‌های نوین درمان ناباروری پیشرو باشد و این همایش به‌نوعی یاری‌رسان ارائه راهکارهای مختلف در این زمینه است.

وی تصریح کرد: ‌شیوه‌های نوین درمان ناباروری در سی سال اخیر مباحث گوناگون اخلاقی، دینی، حقوقی، فلسفی، روانشناختی و جامعه‌شناختی را در جهان علم برانگیخته است.

رئوفی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی جهرم تاکنون موفق به برگزاری دو دوه همایش ملی اخلاق و شیوه‌های نوین درمان ناباروری در سطح کشور شده است و اکنون نیز با بهره‌مندی از تجربیات گذشته، سومین همایش را با اولین کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل همراه کند تا گامی بلند در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی بردارد.

وی افزود: چند مسئله موجب افزایش توجه به این همایش شده که مهم‌ترین آن دغدغه‌های مقام معظم رهبری در رابطه با مباحث جمعیت است که در طی چند ماه اخیر چندین بار این مسائل را مطرح فرموده‌اند و این باید باعث شود که دانشگاه‌ها و اندیشمندان به فکر حل این معضل باشند.

رئوفی با بیان اینکه بحث اخلاقی درمان ناباروری یک موضوع پیچیده است، گفت: این موضوع اگر همزمان با سایر علوم مثل فقه، حقوق، علوم روانشناختی و.. حرکت نکند مسلماً باعث ایجاد یک سری نابسامانی‌ها می‌شود.

رئیس کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل خاطرنشان کرد: شهرستان جهرم به‌عنوان یکی از قطب‌هایی است که این همایش را برگزار می‌کند و مهم‌ترین دستاوردی که برای این همایش می‌توان درنظر داشت ارائه راهکارهای فقهی درمان ناباروری است.

captcha