کد خبر: 1344734
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۱
حجت‌ا‌لاسلام درویش‌پور خبر داد:

اقامه نماز جماعت در بیش از ۹۰ درصد نهادهای اداری لرستان

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان از اقامه نماز جماعت در بیش از 90 درصد نهادهای اداری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام عابدین درویش پور، دبیرستاد اقامه نماز استان لرستان پنج‌شنبه، 28 آذر در جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان الیگودرز با تاکید بر اینکه اقامه نماز اول وقت باید در راس همه امور باشد، افزود: هم اکنون در بیش از 90 درصد ادارات استان لرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برانگیختن احساس مسئولیت جمعی به اقامه نماز اول وقت، در تحکیم و تعمیق فریضه و فرهنگ نماز موثر است، اضافه کرد: در سایه نهادینه شدن فرهنگ دینی و اقامه نماز انحرافات و ناهنجاری‌های فردی و جمعی به شکل قابل توجهی پیشگیری خواهد کرد.

حجت‌الاسلام علی محمد ارزنده، امام جمعه الیگودرز نیز در این جلسه گفت: نهادینه شدن فرهنگ دینی در جامعه ضامن سلامت و سعادت جامعه است.

وی با تاکید بر ضرورت نهادینه شدن فرهنگ اقامه نماز اول وقت، افزود: اقامه نماز اول وقت در نهادهای اجرایی و مدارس باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام ارزنده تصریح کرد: در جامعه اگر کارکنان و کارمندان ادارات، در به‌جای آوردن نماز جماعت پیشگام باشند، این مهم نقش بسزایی درگرایش عامه مردم نیز نسبت به به‌جا آوردن واجبات دینی و اقامه نماز اول وقت دارد.

وی با اشاره به دسیسه‌های فرهنگی دشمنان، خاطرنشان کرد: تعمیق باورهای دینی در سطح جوانان به‌خصوص در بین قشر جوان و نوجوان مهم‌ترین راه مقابله با دسیسه‌های دشمنان است.

captcha