کد خبر: 1347894
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸

کارگاه آموزشی مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) در شیراز برگزار شد

گروه اجتماعی: مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی فارس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) در شیراز خبر داد و گفت: موضوع این کارگاه مرزبانی از مکتب تشیع و شگردهای تبلیغاتی و شبهه‌افکنی نحله‌های انحرافی بود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدولی‌الله محمودی‌نژاد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی فارس امروز، 7 دی‌‌ در جمع خبرنگاران گفت:‌ امروز فشار به شیعه افزایش یافته است لذا باید نگاه متبعانه و محققانه ما بیشتر شود.



وی با بیان اینکه روحانیت نقش بسزایی در مقابله با شبهه‌افکنی‌های گروه‌های انحرافی در جامعه دینی دارد، اظهار کرد: در حال حاضر مهم‌ترین عامل گرایش نسل جوان به این فرقه‌ها عدم آشنایی مناسب با عرفان‌های اصیل اسلامی است.



حجت‌الاسلام محمودی‌نژاد برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) را ضروری دانست و گفت:  این کارگاه آموزشی با موضوع مرزبانی از مکتب تشیع و شگردهای تبلیغاتی و شبهه‌افکنی نحله‌های انحرافی در شیراز برگزار شد.



مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس اضافه کرد:‌ در این کارگاه آموزشی بحثی درباره دشمنی دشمنان با مکتب تشیع و مبانی اعتقادی تشیع مطرح شد.



وی خاطرنشان کرد: این کارگاه با حضور حجت‌السلام والمسلمین سیدمهدی موسوی‌علیزاده که از دفتر تبلیغات اسلامی قم به شیراز اعزام شده بودند و جمعی از نخبگان تبلیغ حوزه برادران و خواهران،  60 نفر از مسئولان هیئات مذهبی و کانون مداحان استان و 40 نفر از فعالان فرهنگی استان فارس برگزار شد.

captcha