کد خبر: 1348562
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۹
آیت‌الله مصباح یزدی عنوان کرد:

9 دی؛ محصول عشق به امام حسین(ع)/ نگاهی به ماهیت فتنه 88

گروه سیاسی: عضو خبرگان رهبری گفت: در 9 دی سال 88 عشق به سیدالشهداء(ع) بود که عامل حماسه‌آفرینی مردم شد و علاقه به امام حسین(ع) است که عامل بقای کشور است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی، عضو خبرگان رهبری شب گذشته، هشتم دی در همایش گرامیداشت حماسه نهم دی در مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: یوم‌الله روزهایی است که در آن به یاد نعمت‌های خدا می‌افتیم و در تاریخ خود روزی به عظمت نهم دی 88 کمتر می‌توانیم شناسایی کنیم.



وی بیان کرد: روز ورود امام راحل به کشور در سال 57 روز بسیار عظیمی بود و قابل توصیف نیست و روز تشییع پیکر بنیانگذار انقلاب روز مهمی بود اما نهم دی ویژگی‌هایی داشت که در هیچ کدام از ان روزها نبود و بلاهای متعددی را دفع کرد.



وی با اشاره به خصوصیات حماسه نهم دی سال 88 ابراز کرد: بیش از 10 سال دشمنان برای فتنه سال 88 و براندازی نظام نقشه کشیده بودند و و انتظار دشمنان در محاسبات آن‌ها این بود که با حادثه سال 88 بساط جمهوری اسلامی را بر می‌چینند.



درس‌های 9 دی



عضو خبرگان رهبری اظهار کرد: در نهم دی پرونده فتنه به‌طور کلی بسته شد و شناخت مناسب از مردم و قدردانی از بصیرت آن‌ها یکی از درس‌های حماسه نهم دی است.



وی افزود: مردم ما امتی وسط هستند و الگویی برای مسلمانان سایر جهان بر شمرده می‌شوند؛ لذا توان بسیار زیادی در مردم برای خنثی کردن نقشه‌های دشمن و برهم زدن معادلات آن‌ها وجود دارد.



رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) ادامه داد: یکی دیگر از درس‌های حماسه 9 دی رهبری و تدبیر حکیمانه رهبرمعظم انقلاب بود و عظمت این نعمتی که خداوند به ما مرحمت کرده است بسیار زیاد بوده و هر روز بیشتر از دیروز باید قدردان این نعمت باشیم.



وی اظهار کرد: رفتار مقام معظم رهبری در فتنه 88 متین، سنگین، عاقلانه، صبورانه و مهربانانه بود و در نهایت تدبیر رهبری بود که به حماسه نهم دی منجر شد و مردم را برای خلق حماسه آماده کرد.



رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) تأکید کرد: در 9 دی سال 88 عشق به سیدالشهداء(ع) بود که مایه حماسه‌آفرینی مردم شد و علاقه به امام حسین(ع) است که مایه بقای کشور است و مردم نسبت به جسارت به ساحت قدسی آن حضرت تحمل‌ناپذیر هستند.



آیت‌الله مصباح یزدی افزود: بهترین میراثی که می‌توانیم برای نسل آینده به ماندگار بگذاریم عشق به سیدالشهداء(ع) است و پیدایش نهم دی جریانی سیاسی مذهبی بود که از انتخابات 88 شروع شده بود.



وی اظهار کرد: یکی از خدمت‌های بزرگ سپاه پاسداران در انقلاب اسلامی ریشه‌کن کردن فتنه 18 تیر سال 78 بود و این واقعه یکی از زمینه‌های ایجاد فتنه 88 پس از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری بود.



کودتا؛ ماهیت فتنه 88



وی گفت: ماهیت فتنه 88 کودتای مخملی بود که در نقاط مختلف دنیا چون اتحاد جماهیر شوروی به صورت موفقیت‌آمیز اجرا شده بود اما موقعیت‌های جغرافیایی، تاریخی و فرهنگی کشورها متفاوت است و دشمن در فتنه 88 تا حدی پیش رفته بود که روی همه این موارد کار کرده بود.



عضو خبرگان رهبری بیان کرد: نیرنگ دشمن این بود که برای به زانو در آوردن ما اگر جنگ نظامی مؤثر نبود باید کاری کند که جامعه از درون متلاشی شود اما با بصیرت مردم ایران اسلامی شاهد از بین رفتن نقشه شوم دشمن بودیم.

captcha