کد خبر: 1348973
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲

اجرای برنامه‌های سوادآموزی در مساجد کاشان

گروه خبرنگاران افتخاری / جواد کریمی: برنامه‌های سواد‌آموزی با همکاری اداره آموزش و پرورش و کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد در مساجد کاشان اجرا می‌شود.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در کاشان، در راستای اجرای تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر تعامل دستگاه‌های علمی، فرهنگی و دینی کشور در برنامه‌های سوادآموزی و پیرو تفاهم‌نامه آموزشی و فرهنگی فی ما بین سازمان نهضت سوادآموزی و ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با حضور رؤسای اداره آموزش و پرورش و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان و کارشناسان مربوطه جلسه هماهنگی و مشورتی در مورد ایفای نقش مؤدیان امر در محل مورخ در اداره آموزش و پرورش کاشان برگزار شد.



در این جلسه، ضمن تأکید و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در راستای برنامه‌های سوادآموزی و لزوم به صفر رساندن بی‌سوادی در گروه سنی 10 تا 49 سال تا پایان برنامه پنجم توسعه آئین‌نامه اجرایی استانی و تقویم اجرایی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شناسایی و معرفی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد معین و مجری شهرستان تشکیل ستاد اجرایی و انجام اقدامات لازم در این مورد مورد بررسی قرار گرفت.



این طرح با هدایت و نظارت ستاد اجرایی شهرستان و توسط  کانون‌های فرهنگی هنری مساجد منتخب تحت نظارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان به عنوان مجری انجام می‌شود.

captcha