کد خبر: 1350322
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳

همایش «همه واقف باشیم» در ارسنجان برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت ایام هفته وقف، همایش «همه واقف باشیم» در آستان مقدس امامزاده علی‌ ولی‌الله(ع) شهرستان ارسنجان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌مناسبت ایام هفته وقف، همایش «همه واقف باشیم» امروز، 14 دی‌ در آستان مقدس امامزاده علی‌ ولی‌الله(ع) شهرستان ارسنجان برگزار شد.



این همایش با حضور فرماندار، اعضای شوراهای اسلامی روستاها، روحانیان، مسئولان هیئات مذهبی، امام جمعه و کارکنان اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ارسنجان اجرا شد.



حجت‌الاسلام احمدی، امام جمعه شهرستان ارسنجان در این همایش ضمن تبیین اهمیت وقف گفت: در روزگار قدیم دولت‌ها نسبت به ساخت مدارس علمیه و حوزه‌ها اقدامی نمی‌کردند؛ چراکه این سنت حسنه وقف بود که سبب احداث، رونق و پایداری حوزه‌های علمیه می‌شد و ثواب کار ارشاد و راهنمایی علمایی که تاکنون از این حوزه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند، به واقفان می‌رسد.

وی ضمن اشاره به موقوفه بودن بیشتر اراضی این شهرستان از مردم و مسئولان خواست تا در ادای این سنت حسنه توجه و اهتمام کافی را داشته باشند.

یادآور می‌شود، در این همایش از تمامی فعالان فرهنگی که در یکسال گذشته با اداره اوقاف شهرستان ارسنجان همکاری داشتتند، تقدیر شد.

captcha