کد خبر: 1350851
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

ثبت شهادت گروه ابوذر نهاوند در تقویم رسمی کشور

گروه اجتماعی: مدیرکل ارشاد اسلامی همدان از ثبت روز شهادت گروه انقلابی ابوذر شهرستان نهاوند در تقویم رسمی کشور خبر داد.

خسرو بیات، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: 30 بهمن مصادف با روز به شهادت رسیدن گروه انقلابی ابوذر در شهرستان نهاوند در تقویم رسمی کشور ثبت می‌شود.
وی افزود: گروه ابوذر شامل 6 نفر از جوانان مذهبی شهرستان نهاوند در آبان سال 1351 هجری شمسی به نام‌های عبدالله خدا رحمی، روح‌الله، ماشاءالله و ولی‌الله سیف، حجت‌الله عبدلی و بهمن منشط است.
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان تصریح کرد: گروه ابودز با هدف مبارزه برای ریشه کن کردن فساد‌، شناساندن اسلام راستین و ایجاد جامعه اسلامی در نهاوند شکل گرفت.
وی ابراز کرد: این گروه ضوابط و مقرراتی را برای خود تدوین کرده بودند که به عنوان اصول عملی و یا اساسنامه گروه ابوذر شناخته می‌شد و همزمان با برنامه‌های خود‌سازی و تلاش برای اصلاح فضای اجتماعی و فرهنگی شهر نهاوند، مبارزات انقلابی علیه رژیم پهلوی را طراحی و اجرا می‌کردند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان همدان تصریح کرد: گروه ابوذر در تیر سال 1352 پس از دستگیری و تحمل شکنجه‌های فراوان و گذراندن چندین جلسه محاکمه در سحر‌گاه روز 30 بهمن 1352 مظلومانه در میدان چیتگر تهران در مقابل گلوله‌های  دژخیمان شاه قرار گرفتند و تکبیر گویان به شهادت رسیدند.
بیات اضافه کرد: ثبت این روز، مصوبه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند است که در شورای فرهنگ عمومی استان همدان نیز تأیید شده و برای تأیید رسمی به شورای فرهنگ عمومی کشور ارسال شده است که ثبت این روز گامی در جهت زنده نگهداشتن یاد این شهیدان است.

captcha