کد خبر: 1351937
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
از اواخر بهمن‌ماه؛

شانزدهمین دوره جشنواره خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران آغاز می‌شود

گروه اجتماعی: شانزدهمین دوره جشنواره خیرین مدرسه ساز مناطق آموزش و پرورش شهر تهران از اواخر بهمن‌ماه سال جاری، آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآن(ایکنا)، همزمان با نشست مشترک مدیران آموزش و پرورش شهر تهران با رؤسای جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و مجمع تهران، فعالیت‌های مرتبط با شانزدهمین دوره جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران آغاز شد.

جشنواره‌های مناطق 20 گانه آموزش و پرورش تهران از اواخر بهمن‌ماه سال جاری آغاز می‌شود و تا پایان فروردین‌ماه سال 93 با محوریت مدارس خیرساز ادامه دارد.
بنابر این گزارش، مدیران مناطق آموزش و پرورش شهر تهران تا اواخر دی‌ماه جاری، فرصت دارند جدول زمانبندی جشنواره‌ها را اعلام کنند.
در هر یک از این جشنواره‌ها، مناطق مختلف با تجلیل از خیران مدرسه‌ساز، افرادی که پتانسیل شرکت در امور خیریه دارند را نیز دعوت می‌کنند و مجموع تعهداتی که خیران تقبل می‌کنند مشخص می‌شود.
یادآوری می‌شود، شانزدهمین دوره جشنواره خیرین مدرسه ساز شهر تهران 27 اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار می‌شود.
captcha