کد خبر: 1351969
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷

بودجه قرآنی در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هزینه شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی خواستار هزینه‌کرد بودجه‌های قرآنی در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

علی‌نعمت چهاردولی، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، گفت: بودجه قرآنی باید به نسبت مناسب در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هزینه شود که بخش سخت‌افزاری مربوط به ساخت دارالقرآن، اماکن قرآنی و نیز خریداری تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای ترویج قرآن است.
وی ادامه داد: در بخش نرم‌افزاری نیز باید به مباحثی چون تربیت مدرس قرآن و تشویق نوآموزان قرآنی توجه بیشتری شود.
چهاردولی خاطرنشان کرد: امروز بحث آموزش مهم‌ترین موضوع در ترویج قرآن کریم است، آموزشی که همراه با درک مفاهیم قرآن و عمل به آنها باشد و این امر باید به طور جدی در دستور کار مسئولان و مدیران ذیربط قرار بگیرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم تصویب طرح دو فوریتی بودجه فعالیت‌های قرآنی در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: همه آنچه ما داریم از قرآن است و در راستای ترویج و تحکیم این کتاب آسمانی در میان اقشار مختلف مردم در جامعه هر چقدر تلاش کنیم باز هم  کم است.
چهاردولی تأکید کرد: جایگاه قرآن، ضرورت یاری رساندن به تمام کسانی که برای ترویج آن در جامعه تلاش می‌کنند، را نشان می‌دهد، تعیین و تصویب بودجه فعالیت‌های قرآنی باید با ارائه راهکار باشد و علاوه بر کمک به اماکن قرآنی، به شرایط عمومی بودجه کشور نیز توجه شود.
نماینده مردم ملایر در خانه ملت با اشاره به اهمیت موضوع نظارت بر نحوه هزینه‌کرد بودجه فعالیت‌های قرآنی، اظهار کرد: یکی از مشکلات در بودجه کشور ما، هزینه کردن بیش از حد و حیف و میل پول در بخش‌های مختلف است.
وی یادآور شد: برای هزینه‌کرد بودجه در بخش‌های مختلف باید نظارت دقیقی صورت بگیرد و این هزینه‌ها باید براساس اقتصاد مقاومتی باشد یعنی حداکثر بهره‌وری را از حداقل امکانات داشته باشیم.
این مقام مسئول اضافه کرد: در هزینه‌کرد بودجه‌های دولتی باید از منابع شخصی و ارگانی گذشته و تنها منافع قرآن در نظر گرفته شود.

captcha