به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی پلیس، حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، امروز ۳۱ تیرماه در آیین تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان همدان، با اشاره به فرازی از زیارت اربعین، اظهار کرد: امام حسین(ع) خون خود را برای دو هدف بزرگ تقدیم کرد؛ نخست اینکه جامعه بشری را از جهل خارج کند و دوم اینکه انسانها را از گمراهی نجات داده و در مسیر مستقیم الهی قرار دهد.
وی افزود: همه بصیرت، رشد معرفتی و آگاهی ملت ایران ریشه در عاشورا دارد و اگر امروز جوان و کودک ایرانی از بینش و آگاهی برخوردار است، به دلیل آن است که انقلاب اسلامی ریشه در فرهنگ عاشورا دارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ادامه داد: رشد ملت ایران برای ایستادگی در برابر استکبار، رهایی از گمراهی و اتصال به خداوند، ریشه در نهضت عاشورا دارد. حضور پرشور، آگاهانه، مقتدرانه و شجاعانه مردم زیر پرچم ولایت نیز برگرفته از همین فرهنگ است.
وی با بیان اینکه خداوند را شاکریم که ما را حسینی آفرید و زیر پرچم ولایت قرار داد، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم راه امام عاشورا را استمرار ببخشیم.
شیرازی با اشاره به رسالت روحانیون در سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، گفت: وظیفه ما تبیین این حقیقت و افزایش معرفت در مجموعه انتظامی کشور است تا بتوانیم هم سطح معرفت را ارتقا دهیم و هم دلها را بیش از پیش به خداوند، مبانی دین و اسلام پیوند بزنیم.
وی در ادامه از خدمات حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن شعبانعلی در دوران مسئولیت ریاست عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان همدان قدردانی کرد و گفت: از تلاشهای شبانهروزی ایشان در استان همدان تقدیر میکنم و از ظرفیت ایشان در ستاد فراجا استفاده خواهد شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا همچنین با معرفی حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا حسینیوفا بهعنوان رئیس جدید عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان همدان، اظهار امیدواری کرد که وی نیز همانند مسئولیتهای پیشین خود، منشأ خدمات ارزشمند در این مسئولیت باشد.
در پایان این آیین، از خدمات حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن شعبانعلی تجلیل و با حکم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا حسینیوفا بهعنوان رئیس جدید عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان همدان معرفی شد.
انتهای پیام