
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)از همدان، حجتالاسلام ابوذر عباسی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنگ چهارشنبه، 18 دی در مراسم بهرهبرداری از ساختمان طرح تربیت حافظان قرآن کریم این شهرستان، اظهار کرد: ساختمان جدید طرح تربیت حافظان قرآن کریم در این شهرستان از محل موقوفه مرحوم امیر نظام با 120 متر مربع زیربنا ویژه آقایان با 48 میلیون تومان اعتبار ساخته شده است.
وی با بیان اینکه سرمایه عظیم وقف باید در خدمت پیشرفت و توسعه جهان اسلام قرار گیرد، افزود: باید از مقوله وقف در راستای خدمت به توسعه و پیشرفت ملتهای مسلمان و خدمت به محرومان و مظلومان بهرهگیری کرد.
حجتالاسلام عباسی تصریح کرد: باید فرهنگ وقف بیش از گذشته مطرح و مورد توجه قرار گیرد تا نسل آینده بتواند از این سرمایه بیشتر بهرهمند شوند، بنابراین وقف سرمایه ای کلان برای خدمت دهی به جامعه است و باید از آن درست بهره برداری شود.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنک با بیان اینکه وقف یک عمل همگانی است و تنها مربوط به ثروتمندان نیست، گفت: افراد به اندازه توان خود به صورت فردی، گروهی، مشارکتی و صنفی میتوانند در امر وقف مشارکت کنند.