کد خبر: 1358309
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
مفتی اهل تسنن فارس:

مسلمانان مبلغ خیر و رحمت باشند/ تشریح برنامه‌های هفته وحدت

گروه اجتماعی: خداوند در قرآن ‌تأکید می‌کند که پیامبر مکرم اسلام(ص) رحمتی برای جهانیان است لذا مسلمانان نیز باید از پیامبر(ص) خود الگوگیری کنند و مبلغ خیر و رحمت برای جهانیان باشند.


شیخ عبدالعظیم قاضی‌زاده، عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس اهل تسنن کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به آیه 107 سوره انبیاء «وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ؛ و تو را جز رحمتى براى جهانیان نفرستادیم» گفت: خداوند در این آیه تأکید می‌فرماید که پیامبر مکرم اسلام(ص) رحمتی برای جهانیان است لذا مسلمانان نیز باید از پیامبر(ص) خود الگوگیری کنند و مبلغ خیر و رحمت برای جهانیان باشند.



وی افزود: متأسفانه امروز مسائل جهان اسلام به سمت و سویی کشیده شده که موجب درگیری مسلمانان با یکدیگر شده است و اگر توسعه پیدا کند عاقبت خوشی در انتظار آنان نیست.



شیخ قاضی‌زاده تصریح کرد:‌ این در حالی است که پیامبر اسلام(ص) به‌عنوان پیامبر مهربانی‌ها یاد شده است بنابراین چرا امت اسلامی برای یکدیگر ایجاد عذاب می‌کنند و به حقوق انسانی هم احترام نمی‌گذارند؟



مسلمانان باید قلوب را تسخیر کنند



مفتی اهل تسنن فارس با اشاره به کشتار مسلمانان در کشورهای مختلف اظهار کرد: این اقدامات شنیع توسط تکفیری‌ها موجب می‌شود که دشمنان اسلام جریح‌تر شوند در صورتی‌که مسلمانان باید قلوب را تسخیر کنند و اگر امت اسلام به این مسائل توجه می‌کردند مسلماً بسیاری از مشکلات آنان حل می‌شد.



وی در ادامه سخنان خود با تصریح اینکه ربیع‌الاول ماه شادی و جشن و سرور برای عموم مسلمانان جهان است،‌ گفت: با توجه به اینکه مناطق جنوبی استان فارس را مسلمانان اهل تسنن تشکیل می‌دهد لذا مطابق روال هر سال برنامه‌های متنوعی در ایام هفته وحدت و یا بعضاً از ابتدای ماه ربیع‌الاول تا آخر هفته وحدت در مناطق سنی‌نشین فارس برگزار می‌شود.



اجرای قریب 12 برنامه رسمی مشترک شیعه و سنی در فارس



قاضی‌زاده با بیان اینکه قریب 12 برنامه رسمی مشترک شیعه و سنی در فارس برگزار می‌شود، عنوان کرد: برنامه‌های اصلی که با حضور علمای شیعه و سنی و مسئولان ارشد استان فارس برگزار می‌شود از شامگاه دوشنبه، 23 دی‌‌ مصادف با شب 12 ربیع‌الاول در خنج آغاز می‌شود.



عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس اهل تسنن کشور ادامه داد:‌ فردا نیز برنامه خاصی از ساعت 9 الی 11 در شهرستان اوز برگزار می‌شود‌‌، ضمن اینکه در تمام روستاها و مناطق جنوبی فارس از امشب برنامه‌های جشن و مولودی‌خوانی اجرا می‌شود.



وی اضافه کرد: در 17 ربیع‌الاول نیز برنامه مشترکی با حضور علمای شیعه و سنی در گراش و روز 17 ربیع‌الاول نیز در لارستان برگزار می‌شود ضمن اینکه شامگاه پنج‌شنبه، 26 دی‌‌ این برنامه در شیراز اجرا می‌شود.



وی خاطرنشان کرد: اهل تسنن معتقد هستند که صبح دوشنبه 12 ربیع‌الاول سال عام‌الفیل برابر 22 آوریل 571 میلادی رسول اکرم(ص) در مکه پا به دنیا گذاشت و نور و روشنایی بر ظلمت و کفر و تاریکی سایه افکند و برادران نیز تشیع معتقد هستند که این اتفاق فرخنده در 17 ربیع‌الاول رخ داده است که روایت دیگری از اهل تسنن نیز چنین است و همچنین ولادت امام جعفر صادق(ع) مؤسس فقه جعفری در این روز فرخنده واقع شده است بنابراین برنامه‌های مختلف در سراسر استان فارس برگزار می‌شود.



قاضی‌زاده با یادآوری اینکه هر ساله به‌مناسبت ایام هفته وحدت، کنگره بین‌المللی تقریب مذاهب در تهران برگزار می‌شود، گفت: امسال نیز، اینجانب از استان فارس در این کنگره حضور خواهم یافت.

captcha