کد خبر: 1358798
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷

نهمین اجلاس مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود

گروه سیاسی: نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی 25 لغایت 30 بهمن 1392 در تهران برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خانه ملت، نهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی  25 لغایت 30 بهمن1392 در تهران برگزار می‌شود.



بر اساس برنامه اعلام شده، 9 نشست مختلف در این کنفرانس برگزار خواهد شد که این نشست‌ها به موضوعات مختلفی از جمله امور سیاسی و روابط خارجی، حقوق بشر، زن و خانواده، فرهنگی، قضایی و گفت‌وگوهای تمدن‌ها و ادیان و زنان نماینده مجالس اسلامی می‌پردازند.



لازم به ذکر است، حداکثر تعداد کشورهای شرکت کننده در اجلاس‌های قبلی 32 یا 33 کشور بوده است، همچنین حداکثر تعداد رؤسای مجالس حاضر در نشست‌های قبلی 15 یا 16 رئیس مجلس بوده است. علاوه بر دعوت از 53 عضو این اتحادیه برای اجلاس تهران، 22 سازمان و نهاد منطقه‌ای و بین‌المللی به‌عنوان اعضای ناظر در نشست‌های تهران شرکت خواهند کرد.



همچنین با توجه به اینکه کشورهای آسیای میانه کمتر در نشست‌های قبلی PUIC حضور یافته‌اند، گسترش شرکت این کشورها در اجلاس تهران از دیگر اهداف برگزاری می‌باشد.



با توجه  به برگزاری مراسم پانزدهمین سالگرد تأسیس PUIC مقرر است، مراسمی برای بزرگداشت آن برگزار شود که در همین راستا رؤسای 8 کنفرانس قبلی برای شرکت در این مراسم دعوت شده‌اند.



بر اساس این گزارش  شعار اجلاس تهران مصوب در شورای سیاسی و ستاد برگزاری نهمین دوره این اجلاس «مجالس اسلامی، همبستگی، عدالت، پیشرفت» انتخاب شده است.



علاوه بر اعضاء و ناظرین از رؤسای مجالس، رواندا، نیجریه، بوسنی و هرزگوین، برونئی دار السلام، دومای دولتی روسیه و کنگره ملی خلق چین، به‌عنوان میهمان افتخاری، دعوت به عمل آمده است.

captcha