کد خبر: 1358882
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹

نشست مربیان مؤسسه قرآنی نورالیقین قم برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: شانزدهمین نشست تخصصی مدیران و مربیان مؤسسه قرآنی نورالیقین قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر شفیعی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: شانزدهمین نشست تخصصی مدیران و مربیان و مسئولان مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالیقین طبق سنوات گذشته 23 دی و در ایام عید ولایت و امامت حضرت مهدی(عج) برگزار شد.

وی ادامه داد: 300 نفر از مدیران، مربیان و مسئولان این مؤسسه و شعبه‌های آن در سراسر کشور در این مراسم حضور داشتند.

شفیعی‌راد بیان کرد: در این نشست مشکلات و موانع کلاس‌های آموزشی و برنامه‌ها‌ی فرهنگی ـ قرآنی، تبلیغی و تحقیقی بررسی همچنین راهکارها و پیشنهادات مدیران و مربیان مؤسسه جهت ارتقای سطح کیفی و کمی برنامه‌های آموزشی و فرهنگی ارائه شد.

شفیعی افزود: این برنامه با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قم همچنین مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون فرهنگی اداره‌کل ارشاد برگزار شد.

به گفته وی، تلاوت قرآن کریم، سخنرانی موسوی‌نژاد، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و آل مرتضی، مدیر مؤسسه نورالیقین به همراه تقدیر از مربیان و مسئولان برتر از دیگر برنامه‌های این نشست بود.

captcha