کد خبر: 1360894
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

20 مؤسسه و خانه قرآن در بروجن فعالیت می‌کنند

خبرنگاران افتخاری/محمدامین آقائی: کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن از فعالیت 6 مؤسسه قرآنی و 14 خانه قرآن روستایی و شهری در این شهرستان، با مجوز اداره تبلیغات اسلامی خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد منصوری، کارشناس امور قرآنی اداره  تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: یکی از محورهای فعالیت اداره تبلیغات اسلامی، اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی و حمایت از مؤسسات و خانه‌های قرآن روستایی و شهری است که در همین راستا در حال حاضر شش مؤسسه قرآنی متشکل از سه مؤسسه آقایان و سه مؤسسه بانون و 10 خانه قرآن شهری و 4 خانه قرآن روستایی با حمایت مالی و نرم‌افزاری این اداره مشغول هستند.



محمد منصوری اظهار کرد: اجرای کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن، اجرای برنامه‌های حفظ، تفسیر، برگزاری مسابقات مختلف و برگزاری جلسات قرآن دائمی در طول سال از جمله فعالیت‌های این مؤسسات و خانه‌های قرآن هستند.  



وی افزود: در شهر بروجن سه جلسه هفتگی آموزش قرآن کریم و در بخش گندمان دو جلسه به صورت دائمی و فعال در طول سال فعالیت دارند که سالانه 150 نفر به صورت رسمی آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن را فرا می‌گیرند.

captcha