کد خبر: 1361208
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۴
فرماندار پاسارگاد:

دهه فجر، فرصتی درخصوص بازبینی عملکرد دولت است

گروه اجتماعی: دهه فجر فرصت مغتنمی است که به بیان دستاوردهای نظام بپردازیم و علاوه بر مرور و تبیین اندیشه‌های والای امام راحل، درخصوص عملکرد دولت بازبینی داشته باشیم.


مرتضی وصالی، فرماندار شهرستان پاسارگاد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با یادآوری اینکه سی و پنج  سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد، گفت: با رویداد این حادثه بزرگ، تمام جهانیان و علی‌الخصوص ایادی استکبار و سلطه انگشت به دهان ماندند و هنوز در حسرت از دست دادن این خاک پربرکت هستند.



وی افزود: دهه فجر فرصت مغتنمی است که به بیان دستاوردهای نظام بپردازیم و علاوه بر مرور و تبیین اندیشه‌های والای امام راحل، درخصوص عملکرد دولت بازبینی داشته باشیم.



وصالی با بیان اینکه برنامه‌های گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی باید به‌صورت مردمی و خودجوش برگزار شود، اظهار کرد: باید زمینه حضور مردم را در مناسبات ملی و مذهبی فراهم کنیم تا خود مردم میزبان باشند و ایفای نقش کنند و همراهی و خرسندی خود را از برپایی و استقرار نظام اسلامی به جهانیان نشان دهند.



فرماندار پاسارگاد خاطرنشان کرد: در نظامی هستیم که در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری(مدظله) قرارگرفته‌ایم و از برکات دین مبین اسلام بهره‌مند هستیم.



وی عنوان کرد: پس از گذشت قرن‌ها از ظهور دین مبین اسلام، خدارا شاکریم که شئونات زندگی ما برگرفته از نظامی اسلامی است که مدیون تدابیر حکیمانه حضرت امام(ره)، مقام معظم رهبری(مدظله) و خون مطهر شهدا است.



استقلال و آزادی؛ اساسی‌ترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی ایران



وصالی با بیان اینکه  اساسی‌ترین دستاورد نظام مقدس جمهوری اسلامی، استقلال و آزادی است، ابراز کرد: علی‌رغم تمام تحریم‌ها و انقباضاتی که در حوزه‌های مختلف داریم به لطف الهی اقتدار و امنیتی در کشور ما حاکم است که هیچ کشوری ندارد.



فرماندار پاسارگاد، بصیرت‌افزایی، تبیین اندیشه‌های امام(ره) و نقش بی‌بدیل رهبری، پاسداشت ارزش‌های اسلامی و انقلابی، مردمی‌تر شدن جشن‌ها، حضور مؤثر دستگاه‌ها، فضاسازی مناسب در سطح شهرستان و ایجاد شور و نشاط اجتماعی را از مهم‌ترین محورهای اساسی برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در شهرستان پاسارگاد عنوان کرد.



وی در پایان خاطرنشان کرد: همه مسئولان در ایام دهه فجر ضمن بازبینی عملکرد خود و تطبیق آن با منویات امام راحل و مقام معظم رهبری(مدظله)، برنامه‌های خود را با اولویت‌ها و مهم‌های نظام و اشارات ولی معظم فقیه مقایسه کنند و میزان رضایتمندی مردم را نیز بسنجند.

captcha