کد خبر: 1367637
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴
امام جمعه آران و بیدگل:

وجود گروه‌های تکفیری از نتایج کج‌‌فهمی و افراطی‌‌گری است

گروه اجتماعی: وجود وهابیت و گروه‌های تکفیری در جهان اسلام از نتایج کج‌فهمی دین و افراطی‌گری است و آمریکا و صهیونیست به‌عنوان حامیان این جریان مارقین عصر کنونی را به کشورهای اسلامی فرستادند تا با نام اسلام دست به کشتار بزنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد موسوی، امام جمعه آران و بیدگل شامگاه هفتم بهمن در همایش تسبیح بسیج و حلقه‌های صالحین گفت: نور بصیرت باید میان حلقه‌های صالحین بیشتر شده و آنان هر روز متحدتر باشند زیرا هرچه تجمع مؤمنان و حزب‌الله فشرده‌تر باشد، گروه شیاطین دورتر و منفورتر می‌شوند.

وی افزود: هدف عالی و نهایی حلقه‌های تربیتی صالحین، تربیت سربازان و کادر حضرت ولیعصر(عج) بوده و صالحین وارثان زمین یا همان حکومت جهانی امام موعود(عج) هستند.

امام جمعه آران و بیدگل اظهار کرد: وجود وهابیت و گروه‌های تکفیری در جهان اسلام از نتایج کج‌فهمی دین و افراطی‌گری است و آمریکا و صهیونیست به‌عنوان حامیان این جریان مارقین عصر کنونی را به کشورهای اسلامی فرستادند تا با نام اسلام دست به کشتار بزنند.

وی گفت: شیعیان نیز نباید دچار افراطی‌گری شده و به مقدسات اهل سنت اهانت کنند؛ چرا که این کار تفکر ناب شیعه را تحت شعاع قرار داده و آن را در معرض خطر قرار می‌دهد.

captcha