کد خبر: 1367808
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۸
یاراحمدی:

مسابقات قرآن، فرصتی جهت تکمیل توسعه معارف قرآنی کشور است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات سراسری قرآن اوقاف، فرصتی برای تکمیل توسعه معارف قرآنی در کشور است و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی به برکت این مسابقات از بین می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، ولی یاراحمدی، مدیرکل دفتر آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه کشور شب گذشته، 8 بهمن در نشست شورای اداری استان فارس در شیراز با اشاره به برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف ابراز کرد: این مسابقات فرصتی برای تکمیل توسعه معارف قرآنی در کشور است و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی به برکت این مسابقات از بین می‌رود.
وی افزود: فارس میزبان بزرگترین رویداد قرآنی کشور شده است که این مهم با پیگیری‌های نماینده ولی فقیه این استان محقق شد.
یاراحمدی عنوان کرد: فارس دارای پتانسیل‌های خوبی در زمینه فعالیت‌های قرآنی است لذا باید یک همایش در‌ خور شأن سومین حرم اهل بیت(ع) در آن برگزار شود.
مدیرکل دفتر آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف اظهار کرد: مؤسس، پیگیر، رهنمودبخش و هدایتگر این مسابقات مقام معظم رهبری هستند و معظم‌له گاهی در یک سال دو دیدار با فعالان قرآنی دارند.

مسابقات قرآن اوقاف؛ قدیمی‌ترین مسابقات قرآن کشور
این فعال قرآنی، مسابقات قرآن اوقاف را قدیمی‌ترین مسابقه قرآن کشور دانست و افزود: برگزاری مسابقات قرآن اوقاف در هیچ کشوری با این قدمت و گستردگی سابقه ندارد.
مدیرکل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف از حضور 450 نخبه قرآنی از سراسر کشور در این مسابقات خبر داد و گفت: این تعداد بهترین قاریان و حافظان قرآن از میان یک میلیون و 300 هزار نفر شرکت‌کننده این مسابقات در سطح شهرستان، منطقه و استان هستند که در مرحله کشوری به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده این مسابقات در طی 5 روز برگزار خواهد شد و در حاشیه آن نمایشگاه قرآنی نیز برپا می‌شود.
یاراحمدی به مسابقات قرآن سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 120 محفل انس با قرآن با مشارکت 500 هزار نفر در حاشیه برگزاری مسابقات سراسری قرآن اوقاف برگزار شد.
مدیرکل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، بر ضرورت حضور کارکنان ادارات و استفاده آنان از فضای معنوی مسابقات تأکید کرد.

موفقیت‌های نظام اسلامی در سایه عمل به آموزه‌های قرآنی محقق شده است
وی در ادامه سخنان خود گفت: تمام موفقیت‌های امروزه نظام جمهوری اسلامی ایران در سایه عمل به آموزه‌های قرآنی محقق شده است.
یاراحمدی تأکید کرد: اگر بخواهیم قرآن بر خانواده‌ها اثر بگذارد باید برنامه‌هایی نظیر مسابقات قرآن در سطح جامعه اجرا شود.

captcha