کد خبر: 1373075
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
در قم؛

همایش 2 هزار نفری «میثاق با بانوی کرامت» برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش «میثاق با بانوی کرامت» با حضور بیش از دو هزار دانش‌آموز قمی در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، در این مراسم که صبح امروز، 20  بهمن در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد،‌ دانش‌آموزان مقطع راهنمایی ناحیه 2 آموزش و پرورش قم در سوگ دختر موسی بن جعفر(ع) به عزاداری پرداختند.

بر اساس این گزارش شیخ‌الاسلام،‌ مدیرکل آموزش و پرورش قم در سخنانی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم اظهار کرد: قم، الگوی معنوی شهرهای کشور است از این رو باید در راستای تقویت مبانی معنوی و معرفتی دانش‌آموزان آن اهتمام خاص داشت.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام اخوان، درباره شخصیت حضرت فاطمه معصومه(س) و نقش قم در ترویج آموزه‌های اهل بیت(ع) گفت: از بیش از 1200 سال گذشته، قم مرکز محبان اهل‌ بیت(ع) و محل رفت‌‌وآمد محدثان و علما بوده است.

وی با بیان اینکه قم همواره در تاریخ جریان حق در جامعه بوده است، ادامه داد: امروز نیز قم به عنوان پایتخت معنوی ایران، در حال نشر معارف اسلامی و اهل‌ بیت(ع) به سراسر جهان است و تشنگان حقیقت را در جهان سیراب می‌کند.

وی افزود:‌ بر اساس روایات اسلامی قم شهری است که مانع انحرافات در دین است، از این رو دشمنان توجه خاصی به آن دارند و در این عرصه دانش‌آموزان و نسل جوان در کانون تمرکز این برنامه‌ها هستند، در چنین شرایطی باید نسبت به برنامه‌های تربیتی این قشر از جامعه اهتمام خاصی داشت.

همچنین در این مراسم مداحان نوجوان قم به مدیحه‌سرایی در وصف حضرت فاطمه  معصومه(س) پرداختند.

captcha