به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «الزمان» چاپ عراق، این هیئت قرآنی متشکل از 170 قاری برجسته عراقی از استانهای «بغداد»، «کربلا»، «بابل»، «میسان»، «الناصریه» و «الدیوانیه» است و برای زیارت مراقد مقدس امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) به ایران سفر کردند.
قاریان اعزامی به ایران از افرادی هستند که در محافل قرآنی که ماه رمضان گذشته در استانهای مذکور برگزار شد، به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
«جاسم الاسدی»، از ناظران این محافل قرآنی در این باره گفت: دارالقرآن مؤسسه خیریه کربلا ماه رمضان گذشته محافلی بهمنظور قرائت، آموزش و تجوید قرآن کریم در این استانها برگزار کرد و کمیتهای برای ارزشیابی قاریان شرکتکننده در این محافل تشکیل داد. الاسدی در ادامه افزود: این مؤسسه جوایزی ارزنده برای برترینهای این محافل اختصاص داد که یکی از آنها سفر 10 روزه به ایران بهمنظور زیارت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) بود.
الاسدی تصریح کرد: نسخهای از قرآن با قلم گویا از دیگر جوایز این محافل بود که به کسانی اهدا شد که در طول ماه رمضان توانستند 25 شب را در محافل انس با قرآن حضور یابند.
وی خاطرنشان کرد: تابلوهای هنری مزین به آیات قرآن، کلام الله مجید، مفاتیح و دیگر کتابهای دینی نیز به عنوان جایزه به شرکتکنندگان در محافل قرآنی اهدا شد.
جاسم الاسدی در پایان یادآور شد: برترینهای این محافل توسط جمال الوکیل، رئیس ائتلاف «رفاه و صلح» عراق تجلیل و 170 تن از قاریان شرکتکننده در این محافل برای زیارت اماکن زیارتی ایران انتخاب و راهی این کشور شدند.