کد خبر: 1373705
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

کمالات امام خمینی(ره) در مراسم‌ بزرگداشت انقلاب بازگو شود

گروه اجتماعی: در بزرگداشت انقلاب باید کمالات امام خمینی(ره) را بگوییم و شریک انقلاب باشیم، هر چند توقع نداریم کسی شبیه ایشان شود اما می‌توان زحمت کشید و خود را به ایشان نزدیک کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دوشنبه، 21 بهمن در جشن انقلاب در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان اظهار کرد: در بزرگداشت انقلاب باید کمالات امام خمینی(ره) را بگوییم و شریک انقلاب باشیم، هر چند توقع نداریم کسی شبیه ایشان شود اما می‌توان زحمت کشید و خود را به ایشان نزدیک کرد، انقلاب مدل و رنگ خاصی ندارد پس کسی که می‌گوید انقلابی هستم باید فدای مردمش شود و مردم را بالا ببرد چراکه راهی جز مردم برای نجات وجود دارد و منتی نداریم.

وی با بیان اینکه چرا پیروزی انقلاب ساده تلقی می‌‌شود؟ اظهار کرد: هر کسی با یک تئوری و توجیهی باید بگوید چطور انقلاب پیروز شد و با چه فرمول و لوازمی می‌‌توان آن را حساب کرد، ما متأسفانه به چیری که جلوی چشممان است اهمیت نمی‌‌دهیم، امام خمینی(ره) با ورود خود آمد و انقلاب را جلو برد و مابقی کارها را بر عهده کسانی گذاشت که مجاهده کردند تا مملکت را از عقب ماندگی خارج کنند.

آقامحمدی اضافه کرد: کسی که فکر می‌کند پس از انقلاب کارش تمام شده و نیاز به تلاش و تحولی نیست سخت در اشتباه است چراکه پس از انقلاب فرصت تلاش نیز فراهم بوده و این نعمت فراوانی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: امام خمینی(ره) با حضور خود راه را باز و حکومت را به دست گرفت سپس میدان عمل را به دست ما داد و زمانیکه کارنامه عمل خوبی داشتیم می‌توانیم انتظار ظهور و حضور امام زمان(عج) را داشته باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: راه انقلاب راه یک روزه نیست، مأموریت ما این است که در این مسیر قدم برداریم اما دشمن می‌خواهد از اسلام،‌ انقلاب، کشور و پیشرفت دست بکشیم و داشته‌هایمان را با خانه و ماشین عوض کنیم.

وی اظهار کرد: اطاعت ما از امام خمینی(ره) به علت داشتن عمامه، قبا و عبایشان نبود بلکه علت تبعیت ما این بود که ایشان مظهر کمال و تمام کننده انسانیت بودند، امام خمینی(ره) کسی بود که تمام عمرش را گذاشت تا اول خودش بفهمد و بدین ترتیب عارف‌ترین، باسوادترین و عالم‌ترین بود و ابتدا خود به آنچه می‌‌‌گفت عمل می‌کرد.

آقامحمدی خاطرنشان کرد: هر چه برای یک ایرانی و نه مسلمان، متدین یا انقلابی فداکاری کنیم بهترین کار است چون حداقل کاری که می‌کند به امام حسین(ع) احترام می‌گذارد و همین کافی است.

captcha