کد خبر: 1374071
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲
سعید جلیلی:

گزینه‌های نظامی آمریکا بر علیه ایران همیشه روی میز بوده است

گروه سیاسی: دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: گزینه‌های نظامی آمریکا بر علیه ایران همیشه روی میز بوده است، ولی هرگز ایرانیان لحظه‌ای از پیشرفت و پیروزی عقب نمانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  از البرز،‌ سعید جلیلی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی 22 بهمن، در مراسم راهپیمایی 22 بهمن درکرج اظهار کرد: در هشت سال دفاع مقدس همین گزینه‌های نظامی بود که دشمنان ایران را پشتیبانی می‌کرد، ولی مؤلفه‌های ایران انقلابی از جمله ایمان وشجاعت و شهادت‌طلبی درکنار هدایت‌گری‌های روشنگرایانه رهبری نظام موجب شد که حماسه دفاع مقدس رقم بخورد.
وی افزود: ایران در طول سال‌های گذشته با تمامی تهدید‌ها و تحریم‌های استکبار جهانی مقابله کرده و نه تنها این فشارها موجب عقب‌نشینی ملت ایران نشده، بلکه زمینه پیشرفت‌های علمی و فناوری‌های جدید برای ایرانیان را نیز فراهم کرده است.
جلیلی تأکید کرد: بدون شک اراده ملت ایران بر تمامی قدرت‌های بزرگ و سلطه‌گر جهانی غلبه دارد و بر تمامی نیروهایی که قصد صدمه زدن بر نظام را دارند، پیروز خواهد شد.
این مقام مسئول گفت: امروز ملت ما نشان داده است که با مقاومت سی و پنج ساله توانسته از ایران کشوری مقتدر و مستقل به جهان معرفی کندبه طوریکه امروز ایران به چشم امید و الگوی آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است.
وی با اشاره به حماسه بزرگ انقلاب اسلامی که به دست ملت و امام راحل ایجاد شد، افزود: امروز ما توانسته‌ایم جزو یکی از سه کشور برتر دنیا در زمینه سدسازی باشیم و با دو هزار و 500 واحد دانشگاهی در کشور مراتب بالای علمی را از آن خود کنیم.
جلیلی با بیان این‌که سال‌ها تحریم‌ها و گزینه‌های نظامی بر روی میز دشمنان ما بوده است، اظهار کرد: ملت ما ثابت کرده است که تمام دنیا پیروزی و پیشرفت ما را نمی‌خواهند، ولی اراده آنها است که می‌تواند ایران را به قله‌های رفیع اقتدار برساند.
جلیلی خاطر نشان کرد: در قرآن آمده است که خداوند با مؤمنان است پس ما از هیچگونه تهدید و ارعابی نمی‌ترسیم و با امید به خداوند در مقابل دشمنان ایستادگی خواهیم کرد و بی‌تردید جمهوری اسلامی با پیروزی انقلاب، دوره‌ای جدید از حیات خود را آغاز کرده و در مسیری جدید قدم نهاده است.

جلیلی با بیان اینکه ملت ایران با پیروزی انقلاب نشان داد مسیری را انتخاب کرده است که مقاومت و شجاعت شرط اصلی ادامه آن است، یادآور شد: ایرانیان در طول این سال‌ها نشان دادند اگر ایمان در ملتی تبلور کند قدرتی حاصل می‌شود که بر تمامی قدرت‌های جهان پیروز است و ما این امر را در طول 35 سال گذشته به وضوح تجربه کرده‌ایم.
وی خاطر نشان کرد: بعد از جنگ تحمیلی ایران با عراق تمام قدرت‌های جهان اعتراف کردند که به صدام در زمینه تأمین سلاح و ابزار نظامی کمک‌های بی‌شماری کرده‌اند، اما در طول هشت سال دفاع مقدس ملت ایران با دست خالی و با اراده قوی دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت و اجازه نداد رژیم بعثی حتی یک قدم از خاک کشور را به تصرف درآورد.
این فعال سیاسی افزود: بعد از جنگ نیز دشمن تمام تلاش خود را کرد تا ایران به پیشرفت‌های هسته‌ای دست نیابد اما جوانان ایرانی با تکیه بر دانش و اراده خود توانستند به دانش هسته‌ای دست پیدا کنند.
جلیلی تصریح کرد: امروز ایران نه تنها به دانش غنی سازی هسته‌ای دست پیدا کرده، بلکه قادر به غنی‌سازی 20 درصد هم شده است که این امر پیروزی قدرت اراده در مقابل تلاش‌های دشمنان ایران را نشان می‌دهد.
وی دلیل پیروزی ایران در عرصه‌های مختلف را آزادی مردم اعلام کرد و گفت: مردم ایران خودشان راه خود را انتخاب می‌کنند و با حرکت در مسیر ولایت و رهبری و با تکیه بر اصل نظام و اسلام ناب محمدی زمینه پیشرفت ایران را فراهم می‌کنند.
جلیلی تاکید کرد: ملت ایران بعد از پیروزی انقلاب نظامی را انتخاب کرد که در آن ولایت حافظ حقوق ملت، حافظ آراء و جمهوریت نظام است و بدون شک ولایت فقیه هرگز اجازه نمی‌دهد خدشه‌ای در آرای مردم وارد شود و مراکز قدرت به جای مردم تصمیم بگیرد.
این مقام مسئول از استقلال مردم به عنوان دومین عامل پیروزی آنها در عرصه‌های مختلف نام برد و افزود: استقلال از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون نقطه اهداف دشمنان بوده است و آنان در طول همه این سال‌ها تلاش داشته‌اند که استقلال مردم را زیرسوال ببرند اما مردم با هوشیاری و درایت خود هرگز اجازه عملی شدن خواسته‌های دشمنان در این حوزه را ندادند.
جلیلی پیروی از مکتب و اندیشه اسلامی را سومین عامل پیروزی مردم ایران اعلام کرد و گفت: اگر امروز استقلال و آزادی کشور ما در دنیا مثال‌زدنی است این امر حاصل اندیشه‌های ناب اسلامی و پیروی مردم از مکتب ناب محمدی است.
عضومجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان مردم ایران را مردمی شجاع دانست و گفت: این شجاعت مردم بوده است که در بیش از سه دهه گذشته بسیاری از نگرانی‌ها را از مسئولان نظام گرفته است وترساندن و طرح گزینه‌های روی میز از حربه‌های اصلی دشمنان ایران به ویژه آمریکایی‌ها است.

captcha