کد خبر: 1374246
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد:

دفاع از نهضت‌های آزادی‌بخش و اسلام‌خواه؛ مواضع ایران در مذاکرات

گروه سیاسی: مواضع ایران در مذاکرات صریح و شفاف است، در حوزه مذاکرات ضمن احترام به حقوق متقابل، مدافع تمام نهضت‌های آزادی‌بخش، اسلام‌خواه و آزادی‌خواه با دیدگاه منطقی و تعاملی هستیم.

نادر فریدونی، منتخب مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با تأکید بر ضرورت توجه به مواضع ایران در مذاکرات گفت: امروزه مستکبران از طریق عوامل داخلی خود و ایجاد استبداد و دیکتاتوری داخلی خودشان، تلاش می‌کنند در اقصی نقاط دنیا استقلال مملکت‌ها از جمله ملت ایران را از میان ببرند.

وی افزود: بنابراین ملت ایران با حضور در راهپیمایی 22 بهمن پرشکوه‌تر از سال‌های گذشته به آن‌ها و آمریکا فهماندند که ما استقلال، آزادی و جمهوریت این نظام را با هیچ قول و وعده‌های مادی مثل رفع تحریم‌ها و برداشته شدن برخی از تحریم‌ها مبادله نمی‌کنیم ضمن اینکه معتقد به ایجاد سیاست‌های تعاملی با کل دنیا هستیم.

فریدونی خاطرنشان کرد: ما به زبانی صریح و شفاف موضع خود را اعلام می‌کنیم و در حوزه مذاکرات نیز معتقد به احترام به حقوق متقابل خودمان با اقصی نقاط دنیا و وصول مطالباتمان در حوزه‌های مختلف از جمله رفع تحریم‌ها، بلوکه شدن دارایی‌ها و تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها با حضور در این مذاکرات هستیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضمن اینکه ما مدافع تمام نهضت‌های آزادی‌بخش، اسلام‌خواه، آزادی‌خواه و استقلال‌خواه چه در کشورهای عربی همچون سوریه و مقاومت حزب‌الله، لبنان و فلسطین و چه در حوزه بیداری کشورهای اسلامی با دیدگاه منطقی، انسان‌دوستی، تعاملی و بین‌المللی هستیم.

عوامل پیروزی انقلاب اسلامی

نائب رئیس مجمع نمایندگان فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه پیروزی ملت ایران در سال 57 رزمایش بزرگی از وحدت و اقتدار ملی ایرانیان بود، گفت: این پیروزی برگرفته از عناصر بسیار مهمی همچون ایمان و اعتقادات اسلامی مردم، وحدت و یکپارچگی، داشتن رهبری بی‌نظیر و معماری بزرگ برای انقلاب همچون امام(ره) و پیروی و تبعیت مردم از اوامر آن رهبر بزرگ بود.

وی افزود: عامل دیگر این پیروزی، موج استقلال‌خواهی و آزادی‌خواهی ملت ایران بود که به سرسپردگی حاکمیت 50 ساله پهلوی به ابرقدرت‌ها و کشورهای بلوک شرق و غرب اعتراض داشتند و در نهایت تمام این عوامل موجب خلق حماسه مردم ایران در سال 57 شد.

فریدونی تأکید کرد: امروز باید آن عواملی که سبب پیروزی انقلاب اسلامی شدند را تجزیه و تحلیل کرده و بشناسیم و بر استمرار و استقرار آن‌ها پافشاری کنیم.

عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس اظهار کرد: بعد از گذشته 35 سال شاهد تحولات بزرگی از ناحیه این کشور بزرگ اسلامی در سطح دنیا هستیم که توانسته تبدیل به یک قطب و قدرت بزرگ منطقه‌ای و یک عنصر مهم بین‌المللی شود.

نائب رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آنچه که امروز مطرح است یکسری تهدید و فرصت‌هایی برای نظام است که باید مردم ما این تهدید و فرصت‌ها را به‌خوبی بشناسند، گفت: امروزه تهدیدهایی از ناحیه ایجاد سیاست‌های تبلیغی، ایران‌هراسی ایران هسته‌ای و اینکه ایران در آینده تبدیل به قدرتی به ضرر کشورهای همسایه، خاورمیانه و  دنیا خواهد شد که با این شعارهای مردم فریب، پوچ و از روی بی‌انصافی تلاش می‌کنند تا از پیشرفت‌ها و اقتدار ملت ایران به هر طریقی جلوگیری کنند؛ لذا به تحریم‌ها و تهدیدهای نظامی روی می‌آورند، برای اینکه بتوانند استقلال ملت ما را هدف قرار داده و روحیه خودباوری جوانان و نخبگان ایرانی را در حوزه‌های مختلف هسته‌ای، بیوتکنولوژی، نانو و هوافضا  زیر سؤال برده و تضعیف کنند.

اهداف شهدا، مبانی ثابت نظام اسلامی است

وی عنوان کرد: آنچه که امروز بر ملت ایران فرض است، این است که باید برای استمرار نظام، اصول و مبانی آن را به‌خوبی بازشناسی کنیم و بر استمرار مبانی ثابت و بدون تغییر نظام همچون ارزش‌های معنوی و اهداف شهدا پافشاری کرده و برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

فریدونی گفت:‌ در حوزه تاکتیک‌ها به تناسب مصلحت نظام با حفظ شأن نظام به یاری خدا، تعاملات بین‌المللی لازم را ایجاد کنیم تا بتوانیم به درجه استقلال خود به‌عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای بیفزاییم و قطعاً لازمه این استقلال حفظ مبانی و اصول ارزش‌های انقلاب و سیره امام خمینی(ره) است.

captcha