کد خبر: 1375279
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۲

مراسم نقد کتاب «شیخ اکبر» در همدان برگزار شد

گروه اندیشه: مراسم نقد کتاب «شیخ اکبر» با عنوان سومین نقد کشوری ‌24 بهمن در شهر مریانج‌ با حضور علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پنجشنبه، 24 بهمن در نقد کشوری کتاب «شیخ اکبر» اظهار کرد: شهید یارمحمدی یک عاشق واقعی بود و عملش بر اساس تشخیص و قدرت درکش بود و اصلاً نسبت به خطرات جهاد و جنگ صحبت نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه باید به نسل جوان اهمیت بیشتری دهیم و نگذاریم از این شهید فاصله بگیرند، تصریح کرد: شهید یارمحمدی زمانی‌که خیلی‌ها تصورشان بر این بود که اگر راه خود را بروند به نتیجه می‌رسند متوجه شده بود که اگر راه خدا را برود به نتیجه می‌‌رسد.

همرزم شهید اکبر یارمحمدی تصریح کرد: جنس شهید یارمحمدی قابل توصیف نیست و اگر بخواهم برای وی نمونه بیاورم شهید مصیب مجیدی را می‌آورم.

محسن صیفی‌کار، یکی از نویسند‌گان دفاع مقدس نیز گفت: کتاب «شیخ اکبر» شامل داستان‌ها و قصه‌هایی از شهید سردار اکبر یارمحمدی است به‌طوری‌که چاپ اول آن توسط نشر آل‌احمر قم به تعداد سه هزار نسخه و چاپ دوم آن در سال 91 توسط انتشارات فجر تهران در شمارگان  150هزار نسخه چاپ شده است.

وی اضافه داد: شهید یارمحمدی از شهدای شهر مریانج است که پا به‌ پای آیت‌الله مدنی، حضوری مستمر در انقلاب و در تمامی عرصه‌ها داشته و در سال 79 به مقام شهادت نائل آمده است.

captcha