کد خبر: 1378219
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲

دوازدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شوشتر در سال 92 برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ مسعود میرزاپور: دبیر شورای فرهنگ عمومی شوشتر از برگزاری دوازدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شوشتر در سال 92 خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی، امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شوشتر نیز با توجه به اهمیت موضوع گفت: در جامعه امروزی بسیاری از ارزش‌های اصیل اخلاقی توسط نوجوانان و جوانان نسبت به بزرگسالان نادیده گرفته شده و یا اهمیت چندانی به آن داده نمی‌شود.

وی افزود: مهمترین مسئله‌ای که باید به طور دقیق و کارشناسی، بررسی و بدان پرداخته شود حق معلم و دانش‌آموزان نسبت به همدیگر است که با توجه به شنیده‌ها، این حق از سوی برخی دانش‌آموزان نادیده گرفته شده و موجب شکستن حرمت معلمان شده است.

حجت‌الاسلام سلیمانی از مهمترین مصوبات این جلسه را تشکیل کمیته‌ای توسط اعضای شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد و گفت: وظیفه این کمیته شناسایی نقاط ضعف و قوت در جامعه شهری و روستایی است که پس از شناخت آنها، باید به تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف اهتمام ورزیم.

captcha