کد خبر: 1379049
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸

آغاز به کار صفحه «مقاومت» در پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نشر آثار رهبر معظم انقلاب

گروه سیاسی: صفحه ویژه «مقاومت» در پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، حرکت انقلابی مردم ایران از بدو شروع نهضت اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی رحمه‌الله همواره در راستای حمایت از جبهه‌ی مستضعفین و مبارزه با مستکبران عالم بوده است. امروز نیز با شروع و تدوام بیداری اسلامی در منطقه، آگاهی و اطلاع درست از شرایط مقاومت در منطقه و سراسر عالم، می‌تواند ملت ایران را در پشتیبانی هرچه بیشتر از مظلومان و ستیز با مستکبران، یاری رساند.
از این رو، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری اقدام به راه‌اندازی صفحه ویژه مقاومت نموده است تا به بررسی و بازخوانی آثار و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره‌ی مسئله‌ مقاومت بپردازد.

آخرین بیانات و کلیدواژهای به کاربرده شده توسط ولی‌امر مسلمین درباره مسأله مقاومت، بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و تولیدات مرتبط با مسائل «قدس شریف و فلسطین»، «حزب‌الله لبنان»، «رژیم صهیونیستی»، «بحران سوریه» و... از بخش‌های اصلی این صفحه است.

در قسمت دیگر این صفحه، «نقشه‌ منطقه» قرار دارد که این امکان را به کاربران می‌دهد تا سخنان رهبر انقلاب اسلامی را به تفکیک کشورها مطالعه کنند و در جریان تحلیل ایشان از اوضاع روز منطقه و دنیا قرار گیرند.

همچنین به دلیل نقش اساسی حزب‌الله لبنان در حفظ و تقویت محور مقاومت اسلامی در منطقه، ترجمه‌ فارسی سخنان جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله، در کمترین زمان پس از برگزاری مراسم‌های وی، در «صفحه ویژه مقاومت» منتشر خواهد شد.

استفتائاتی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره خرید کالاهای تولید رژیم صهیونیستی، بخش بیانات عربی و دست‌نوشته رهبر انقلاب در تجلیل از سیدحسن نصرالله بخش‌های دیگر صفحه ویژه مقاومت را تشکیل می‌دهند.

کاربران می‌توانند برای دسترسی و استفاده از مطالب این صفحه، به این آدرس http://farsi.khamenei.ir/moghavemat مراجعه کنند.

captcha