کد خبر: 1379293
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۴
محمدحسین فرهنگی:

بودجه قرآنی مصوب برای سال آینده، حاصل تلاش مشترک دولت و مجلس است

گروه سیاسی: عضو هیئت رئیسه مجلس با ذکر اینکه بودجه قرآنی مصوب سال آینده حاصل تلاش مشترک دولت و مجلس است، افزود: اینکه برخی مدعی شوند که دولت تلاش بیشتری کرده‌، ادعای درستی نیست، زیرا محصول کار مجلس و دولت همان مصوب نهایی بودجه است.

محمدحسین فرهنگی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این سؤال که چرا بودجه اختصاصی دولت برای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در سال جاری به صورت کامل اختصاص نیافته است، گفت: دولت به این دلیل اعتبارات مختلف از جمله اعتبارات قرآنی را در بودجه کاهش داد که در بسیاری از زمینه‌ها اعتباراتی که دیده بود، واقع‌بینانه نبود و تخصیص نیز نیافت و اصولا آوردن ارقامی که در بودجه تحقق پیدا نمی‌‌کند، کار صحیحی نیست.
منتخب مردم تبریز در خانه ملت اظهار کرد: امیدواریم ارقام بودجه سال آینده تحقق پیدا کنند و عملیاتی شوند و اگر چنین شود و بودجه قرآنی سال 93 تحقق پیدا کند و عملیاتی شود، بهتر از بودجه 600 میلیاردی سال 92 است که چندان اختصاص پیدا نکرده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با ذکر این مطلب که بودجه قرآنی مصوب سال آینده حاصل تلاش مشترک دولت و مجلس است، افزود: اینکه برخی مدعی شوند که دولت تلاش بیشتری کرده‌ است، ادعای درستی نیست، زیرا محصول کار مجلس و دولت همان مصوب نهایی بودجه است.
فرهنگی با اشاره به تفاوت دیدگاه در مورد اعتبارات فرهنگی و قرآنی گفت: یک رویکرد معتقد است کارهای فرهنگی را باید نهادهای مردمی انجام دهند و یک نظر هم معتقد به تأمین اعتبارات فعالیت‌های  فرهنگی از سوی دولت است زیرا معتقد است این فعالیت‌ها انتفاعی محسوب نمی‌شوند.

فعالیت‌های قرآنی نیازمند کمک دولت و مردم است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: من معتقدم نگاه ترکیبی بهترین گزینه است، هم باید فعالیت‌های فرهنگی متکی به نهادهای مردمی باشد تا از این منبع مهم این‌گونه فعالیت‌ها محروم نشود و از سوی دیگر برخی از زمینه‌ها نیز نیاز به مساعدت دولت دارد، به ویژه در حوزه‌هایی که نیاز به احداث و یا تجهیز است، دولت می‌تواند نقش مهم‌تری داشته باشد.
منتخب مردم تبریز در خانه ملت در پایان اظهار کرد: امیدواریم  قرآن بیش از همیشه بر کشور حاکم باشد و فعالیت‌های قرآنی در جامعه توسعه بیشتری پیدا کند.

captcha