کد خبر: 1384940
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
آیت‌الله کعبی:

«فرهنگ مقاومتی» راهکاری برای رفع دغدغه‌های فرهنگی رهبری است

گروه سیاسی: عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: در این زمینه همانند اقتصاد مقاومتی باید به «فرهنگ مقاومتی» دست پیدا کنیم که ضروریست این امر بر پایه سیاست‌های کلی فرهنگی ابلاغ شده، توسط مسئولان عملیاتی شود.

آیت‌الله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به توسعه فرهنگ دینی گفت: ایشان نسبت به مسئله ساخت درونی جامعه بر پایه ایمان و تقوا و بر لزوم ارتقای سطح معرفت دینی بر پایه کتاب و سنت تأکیدات فراوانی دارند.
وی گفت: چند سالی است که معظم له نسبت به مسئله علوم انسانی  برپایه اندیشه‌های غربی هشدار می‌دهند و استفاده از قرآن و عترت در تدوین مبانی علوم انسانی از هشدارهای جدی رهبری است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد:  تاکید مقام معظم رهبری در مسئله مهندسی فرهنگی و رهنمودهای ویژه‌ای که به شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تدوین سند تحول آموزش و پرورش و ترسیم پایه‌های فرهنگ عمومی بر پایه اندیشه‌های اسلامی داشته‌اند، نشانه رصد فرهنگی جامعه از سوی ایشان است و بر لزوم رسیدن به راه‌حل‌های جامع فرهنگی تأکید می‌کنند.

نیاز به فرهنگ مقاومتی داریم
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ما باید بتوانیم در زمینه  مسائل فرهنگی به راه‌حلی جامع برسیم و همانند اقتصاد مقاومتی به «فرهنگ مقاومتی» دست پیدا کنیم و فرهنگ مقاومتی بر پایه سیاست‌های کلی فرهنگی ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب باید از سوی مسئولان عملیاتی شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با ذکر اینکه مقاومت در عرصه فرهنگی دارای چند عرصه است، گفت: از جمله این عرصه‌ها مقاومت فرهنگی در مقابل رخنه‌های فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب و دشمنان هویت اسلامی ملت ایران است؛ دشمنان انقلاب اسلامی از هر فرصتی برای نفوذ در فرهنگی دینی و انقلابی ملت ما استفاده می‌کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: عرصه دیگر ساخت جامعه بر پایه ایمان، تقوا و ارزشهای اسلامی از طریق مسجد، ساخت خانواده اسلامی، مدرسه اسلامی و آموزش و پرورش و تحول در این وزارتخانه با احیای معاونت تربیتی و توجه به برنامه‌های فرهنگی و دینی به شکل ویژه در دانشگاه‌ها است.

اهمیت گفتمان‌سازی برای مسئله فرهنگ
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت گفتمان‌سازی برای مسئله فرهنگ گفت: گفتمان‌سازی فرهنگ دینی توسط رسانه‌ها اعم از صدا و سیما و رسانه‌های مجازی، توجه به مقوله فیلم و هنر و کتاب فاخر و اهتمام به فرهنگ از طریق فرهنگ‌بانی و دیده‌بانی فرهنگ توسط امامان جمعه و ائمه جماعات باید مورد توجه جدی باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان با ذکر اینکه فرهنگ مقاومتی نیاز به یک نهضت فرهنگی دارد، عنوان کرد: با داشتن نهضت و جریان‌سازی فرهنگی، این امر راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

captcha