کد خبر: 1385039
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۱

هنر در مبانی دینی ما مبتنی بر خوش‌بینی است

گروه هنر: مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر زبان هنر را بیشتر از خطابه دانست و گفت:از انجایی که هنر مبتنی بر فطرت آدمی بوده و در مبانی دینی ما مبتنی بر خوش‌بینی است، تأثیر فراوانی می‌تواند در توسعه جامعه ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، محمدمهدی احمدی، مدیرکل امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز، 19 اسفند در دیدار کارکنان اداره کل ارشاد استان اردبیل در مجتمع فرهنگی فدک با اشاره به اینکه انسان خلیفه خداوند روی زمین است، گفت: خلیفه خدا باید مثل خدا نگاه زیبا و هنرمندانه به کائنات داشته باشد چرا که خمیرمایه هنر، زیبایی است.

وی هنر را موهبت الهی دانست و یادآور شد: هنر در ساختار تشکیلاتی نظام اساسی شکل گرفته و تجلی فطرت بشری است.

احمدی با بیان اینکه هنر در جهان حرف اول را می زند، خاطر نشان کرد: اگر افکارعمومی توجیه فرهنگی نشده باشد مشارکت سیاسی و اقتصادی در هیچ نقطه کشور صورت نخواهد گرفت چرا که فرهنگ می‌تواند جامعه را برای شرایط اقتصادی و سیاسی آماده کند.

این مسئول تأثیر زبان هنر را بیشتر از خطابه دانست و تصریح کرد: از انجایی که هنر مبتنی بر فطرت آدمی بوده و درمبانی دینی ما مبتنی بر خوش‌بینی است، تأثیر فراوانی می تواند در توسعه جامعه ایفا کند.

وی در پایان سخنان خود  با اشاره به ماهیت فرهنگی و هنری استان اردبیل، یادآور شد: اردبیل سوابق درخشانی  در تمام حوزه‌های هنری دارد و می‌توان از ظرفیت‌های آن برای تحول فرهنگی به خوبی استفاده کرد.

captcha