کد خبر: 1385540
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۳

استفاده از ظرفیت‎های حوزه علمیه در تحقق برنامه‎های آموزشی

گروه اندیشه: استاندار قم بر لزوم استفاده از ظرفیت‎های غنی حوزه علمیه در پیشبرد و تحقق برنامه‎های آموزشی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین محمد صادق صالحی منش روز دوشنبه 19 اسفند در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، آموزش و پرورش را پرمخاطب‎ترین و بنیادی ترین نهاد تربیتی جامعه و پیش قراول حرکت عظیم فرهنگی دانست و اظهار داشت: مسولان این نهاد باید با نهادینه‎سازی ارزش‎های اسلامی زمینه ایجاد جامعه‎ای عاری از ناهنجاری‎ها و مشکلات اجتماعی را فراهم کنند.

استاندار قم با تاکید بر اینکه امر تعلیم و تعلم در دین اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است تصریح کرد: نگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، اهتمام رهبر معظم انقلاب و رویکرد دولت تدبیر و امید نیز در جهت تحقق این مهم است.

صالحی منش، جایگاه آموزش و پرورش در استان قم را ویژه تر از سایر استان ها برشمرد و افزود: قم شهر علم و اجتهاد است و از نظر فرهنگ باید به عنوان الگو در سراسر کشور و جهان تشیع مورد توجه قرار بگیرد.
وی، شایسته سالاری و به کارگیری انسان های متعهد، دلسوز، خلاق و کارآمد در صف و ستاد آموزش و پرورش استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و خواستار فرهنگ سازی صحیح و اقدامات مدبرانه در راستای پرورش دانش آموزانی با ظاهر و باطن آراسته و مطابق با ارزش های شهر عش آل محمد (ص) شد.

وی بر استفاده از ظرفیت های غنی حوزه علمیه در تمامی ابعاد پژوهشی، تبلیغی و محتوایی تاکید کرد و افزود: باید از همکاری اساتید، فضلا و طلاب با انگیزه و مجرب حوزه های علمیه در راستای اعتلای فرهنگ اسلامی دانش آموزان بهره گرفته شود.

استاندار قم همچنین ارتقای جایگاه انجمن های اولیا و مربیان مدارس را مورد توجه قرار داد و جهت دهی این انجمن ها در راستای همسوسازی فعالیت های تربیتی و پرورشی خانواده ها و مدارس را خواستار شد.

صالحی منش، مطالعه محوری، علم آموزش و مهارت تفکر را از وظایف مهم مسوولان و متولیان آموزش و پرورش دانست و بر اتخاذ تدابیر لازم جهت افزایش سرانه مطالعه استان تاکید کرد.

captcha