کد خبر: 1386682
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
آیت‌الله العظمس صافی گلپایگانی:

شان ایام فاطمیه در ایام نوروز حفظ شود

گروه اجتماعی: آیت‎الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع عظام تقلید شیعیان گفت: شان ایام فاطمیه در ایام نوروز حفظ شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، این مرجع تقلید روز پنج شنبه 22 اسفند در دیدار فرمانده انتظامی استان قم با وی، به ایام فاطمیه و تقارن آن با عید نوروز اشاره و تصریح کرد: باید شأن قم در ایام فاطمیه حفظ شود.

وی با بیان اینکه تمامی مسئولان باید دیدگاهشان خدمت به دین و مردم باشد از شغل پلیس به عنوان شغلی عزیز نام برد و ادامه داد: حفظ امنیت مردم در راس امور است.

این مرجع تقلید در ادامه با بیان اینکه نیروی انتظامی نهادی است که مطالبات مردم را پی گیری می‌کند گفت: محور همه فعالیت ها باید رضایت پروردگار بوده و در انجام وظایف، آبروی نظام و مملکت محفوظ باشد.

آیت الله صافی گلپایگانی خدمت در نیروی انتظامی را باعث افتخار دانست و اضافه کرد: خدمت شما مورد عنایت حضرت ولی عصر (عج) است.

فرمانده انتظامی استان قم، نیز در این دیدار با بیان اینکه خداوند نعمت‌های بیشماری برای بشر فراهم کرده به سه فرصت در زندگی انسان اشاره کرد و افزود: اولین فرصت توبه است که انسان گنهکار می تواند دوباره به مسیر صحیح بر گردد. 

سردار کاظم مجتبایی ادامه داد: فرصت عبادت باعث می‎شود تا انسان علاوه بر توبه از جایگاه قبلی خود بالاتر برود.

وی در ادامه فرصت خدمتگزاری را به عنوان سومین فرصت عنوان و تصریح کرد: همه کسانی در این نظام برای حل و رسیدگی به مشکلات مردم مسئولیتی دارند از این نعمت برخوردارند و زمانی این خدمت ارزش دارد که علاوه بر اخلاص و صحت عمل ، خدمت بدون منت باشد.

فرمانده انتظامی استان در بخش دیگری از سخنان خود انس با قرآن کریم و برخورداری از معرفت دینی را باعث تقویت ایمان ذکر و اضافه کرد: در مجموعه فرماندهی انتظامی استان قم بیش از 420 خانواده قرآنی متشکل از حافظان قرآن کریم از یک جزء تا حفظ کل وجود دارد.

وی با بیان اینکه تعدادی از کارکنان این فرماندهی در مسابقات درک مفاهیم قرآن کریم حائز رتبه در کشور هستند به برگزاری دوره های بصیرت در استان نیز اشاره و برگزاری این دوره ها را سبب تقویت بینش عقیدتی و سیاسی کارکنان عنوان کرد.

captcha