کد خبر: 1387378
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳
سردار حسین عشقی:

هویت 95 شهید تازه تفحص شده هنوز مشخص نشده است

گروه جهاد و حماسه: مسئول ستاد قرارگاه کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به 95 شهید تازه تفحص شده، گفت: هویت این شهدا هنوز مشخص نشده است و در آینده نزدیک هویت آنها مشخص می‌شود.

سردار حسین عشقی، مسئول ستاد قرارگاه کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به مناطق عملیات جنوب در مورد نحوه تفحص 95 شهید دفاع مقدس گفت: تفحص این شهدا حاصل تلاش نیروهای کمیته مفقودین در یک‌ماه گذشته بوده است.
وی در مورد مناطقی که این شهدا تفحص شده‌اند، افزود: دو منطقه فاو و مجنون با تلاش نیروهای کمیته مفقودین تفحص شد و توانستیم در این دو منطقه 95 شهید شناسایی کنیم.
مسئول ستاد قرارگاه کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: این شهدا مربوط به عملیات‌های بدر، والفجرهشت، خیبر و تک دشمن در سال 67 است.
وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از این شهدا شناسایی شده‌اند، افزود: هویت شهدا هنوز مشخص نشده است و در آینده نزدیک با بررسی‌های مختلف مشخص می‌شود که چه تعداد از این شهدا مفقود و گمنام هستند.
وی با ذکر اینکه امشب در اهواز مناطق معنوی با حضور این شهدا برگزار می‌شود، گفت: معراج الشهداء اهواز امشب میزبان 95 شهید دفاع مقدس است.
وی در پایان اظهار کرد: بعد از ایام نوروز در مورد تدفین شهدا تصمیم گیری خواهد شد.

captcha