کد خبر: 1389463
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
از سوی معاون اول رئیس جمهور؛

ضوابط اجرای هزینه‌های مربوط به امور قرآنی ابلاغ شد

گروه سیاسی: بر اساس ابلاغیه هیئت دولت هزینه‌های مربوط به امور قرآنی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و فعالیت‌های دینی و فرهنگی از محل اعتبارات هزینه‌ای مصوب تخصیص‌یافته دستگاه اجرایی به نحوی که به انجام فعالیت‌های اصلی دستگاه خدشه‌ای وارد نشود، قابل پرداخت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هیئت‌وزیران به پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1393 کل کشور را تصویب کرد که از سوی اسحاق جهانگیری ابلاغ شد.
بر اساس ماده هفتم این ابلاغیه، هزینه‌های مربوط به امور قرآنی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و فعالیت‌های دینی، فرهنگی و ورزشی و بهبود و ارتقای دانش و سلامت کارکنان از محل اعتبارات هزینه‌ای مصوب تخصیص یافته دستگاه اجرایی به نحوی که به انجام فعالیت‌های اصلی دستگاه خدشه‌ای وارد نشود، قابل پرداخت است.
بنابر این گزارش، اعتبارات قرآنی سال 93 بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، مبلغ 2 هزارمیلیارد ریال است که این مبلغ به اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی اختصاص پیدا کرد.

خادم القرآن
|
-
|
۱۳۹۳/۰۱/۱۶ - ۱۱:۲۰
0
0
امیدواریم ازاین بودجه مقداری هم برای مخارج موسسات قرآنی اختصاص پیداکند
captcha