کد خبر: 1390614
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
عضو هیئت رئیسه مجلس:

قوانین مخل اقتصاد مقاومتی در مجلس شورای اسلامی حذف می‌شوند

گروه سیاسی: در مجلس شورای اسلامی بنای این را داریم که قوانین مزاحم و زائدی که به اقتصاد مقاومتی لطمه وارد می‌کند را حذف کرده و قوانینی که نیاز است تا اقتصاد مقاومتی با سرعت بیشتری پیاده شود را به تصویب رسانیم.

ضرغام صادقی، منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «اقتصاد و فرهنگ؛ عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: سال جاری نیز مانند سال‌های قبل شاهد نام‌گذاری میمونی از سوی مقام معظم رهبری بودیم که غیر از اینکه شعار است و به‌عنوان نام‌گذاری محسوب می‌شود، چراغ راهی است برای تمام افرادی که در این کشور زندگی می‌کنند، اعم از مسئولان اجرایی، نخبگان سیاسی و علمی و اقشار مختلف مردم.

وی اظهار کرد: در مجلس شورای اسلامی بنای این داریم که قوانین مزاحم و زائدی که به اقتصاد مقاومتی لطمه وارد می‌کند حذف کرده و قوانینی که نیاز است تا اقتصاد مقاومتی با سرعت بیشتری پیاده شود به تصویب رسانده؛ محور نظارتی و قانونگذاری ما به سمت و سویی رفته که مبانی کار ما اقتصاد مقاومتی باشد و پایان عملکرد سالی ما نیز مبتنی بر میزان عمل کردن به اقتصاد مقاومتی که راه برون‌رفت از شرایط کشور است،‌ باشد.

منتخب مردم شیراز در مجلس تأکید کرد: تمام مردم در سطوح مختلف باید به این نام‌گذاری اعتقاد داشته باشند که این امر تنها در شعار و نام‌گذاری خلاصه نمی‌شود، بلکه شروعی جهت عملیاتی شدن آن‌ است و در این زمینه باید کارهای اساسی صورت گیرد.

صادقی بیان کرد: شعار دادن در حد سال‌های قبل کافی است و باید این مرحله را پشت سر گذاشت و گام‌های اساسی جهت اجرایی کردن نام‌گذاری سال به‌عنوان راهکار برون‌رفت از شرایط بد اقتصادی و فرهنگی برداشت؛ بنابراین باید نقشه راهی برای مسئولان اجرایی، مردم و کسانی که در عرصه‌های گوناگون فعالیت می‌کنند، وجود داشته باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه تمام بخش‌های کشور اعم از اقتصادی، فرهنگی،‌ سیاسی، اجتماعی و غیره باید در این زمینه ورود پیدا کنند، گفت: تمام ما از نخستین روز سال این کار را شروع می‌کردیم و لحظه‌ای نیز در زمینه اجرایی کردن آن درنگ نکنیم.

ساختارهای متناسب با بحث اقتصادی در سه قوا در نظر گرفته می‌شود

وی تاکید کرد: ما ساختارهای متناسب با بحث اقتصاد مقاومتی را در مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه در نظر گرفتیم که ساختاری مبتنی بر بحث اقتصاد مقاومتی، در سال فرهنگ و اقتصاد نهادینه شود.

صادقی گفت: باید گفتمان غالب بر کشور را به سمت و سویی سوق دهیم که اقتصاد مقاومتی به‌عنوان یک نقشه راه جدی برای تمام دست‌اندرکاران نظام مقدس جمهوری اسلامی شود؛ حتی پیشنهاد می‌شود عملکرد تمام مسئولان اجرایی در همه ارکان نظام مبتنی بر میزان عملکردشان در بحث اقتصاد مقاومتی سنجیده شود.

عملکرد مسئولان بر اساس میزان عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی سنجیده شود

منتخب مردم شیراز در مجلس ادامه داد: این بدان معناست که اگر مسئولان ما در هر سه قوه، تأثیری در پیاده کردن اقتصاد مقاومتی داشتند، به‌عنوان یک فرد فعال در این عرصه به مردم شناخته و مورد تقدیر و تشکر قرار گیرد و کسی که در این مسیر کوتاهی کرده و گام‌های اساسی برندارد مردم این‌ها را شناخته؛ بدانند که تحقق شعار سال، برای این گروه از افراد جنبه شعاری پیدا کرده و مردم ‌آن‌ها را بازخواست کنند. با انجام چنین اقدامی مردم متوجه خواهند شد که چه کسانی در راه ارتقا و اعتلای نظام گام برداشته و چه کسانی کم‌کاری می‌کنند تا تفاوتی میان این دو گروه قائل شود.

نگاه فرهنگی عمیق، اساس عزم ملی و مدیریت جهادی است

صادقی تأکید کرد: در این سال باید با نگاه فرهنگی عمیق، مشکلات اقتصادی را پشت سرگذاریم و این محقق نمی‌‌شود مگر اینکه عزم ملی وجود داشته باشد و این عزم ملی نیز زمانی که شکل گرفت. باید گروهی مسئولیت اجرایی آن را به عهده گیرند که نگاهشان مدیریت جهادی باشد و در نهایت خروجی کارها این باشد که ما به یک استقلال در زمینه اقتصادی برسیم و خوداتکایی و خودکفایی به‌عنوان نتیجه ملموس آن قابل مشاهده باشد، ضمن اینکه میزان واردات به حداقل و میزان صادرات به حداکثر رسد و نهایتاً یک آرامش و آسایش در عرصه اقتصادی در درون کشور داشته باشیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه در این زمینه باید بیشترین توجه را به بخش تولید دهیم، گفت: محوری‌ترین کار ما توجه و مشارکت دادن مردم به بحث‌های اقتصادی باید باشد و اشتغال در اقتصاد مقاومتی به‌عنوان یک نکته مهم و اساسی تلقی شود و میزان بیکاری ما به حداقل ممکن برسد؛ از طرفی دیگر، رونق اقتصادی را در درون کشورمان به‌خوبی مشاهده کنیم تا نهایتاً ما با حداقل تورم و حداکثر رشد اقتصادی روبرو شویم.

captcha