کد خبر: 1394620
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
در قم؛

همایش نکوداشت آیت‎الله آصفی برگزار می‌شود

گروه اندیشه: همایش تجلیل از مقام علمی و شخصیتی آیت‎الله محمدمهدی آصفی با حضور شخصیت‎های علمی ایران، عراق و کشورهای اسلامی در قم برگزار می‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی صبح امروز 24 فروردین در جمع خبرنگاران با ذکر این‌که تجلیل و معرفی چهره‎های شاخص و مجاهد حوزه برای نسل امروز و فردا از مهم‌ترین وظایف دفتر تبلیغات اسلامی است، گفت: برگزاری همایش تجلیل از شخصیت و ارائه آثار آیت‎الله سیدمحمدمهدی آصفی در همین راستا برگزار می‎شود.

وی افزود: آیت‎الله سید‌محمد‌مهدی آصفی از بزرگترین شخصیت‎های علمی، فرهنگی و اجتماعی حوزه شیعه است؛ وی بیش از 200 کتاب تخصصی در حوزه‎های مختلف تدوین و مقالات بسیاری را در زمینه‎های مختلف منتشر کرده است.

معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی یادآور شد: وی از بزرگترین مصلحان حوزه علمیه در نجف بود و خدمات فرهنگی و اجتماعی بسیاری در حوزه‎های مختلف ارائه کرده‎ است؛ از جمله این خدمات می‎توان به تأسیس مؤسسات خیریه و ایجاد مراکز رفاهی و مسکونی و ... ویژه اقشار مختلف مردم اشاره کرد.

وی گفت: همایش بزرگداشت شخصیت و مقام علمی و اجتماعی آیت‎الله آصفی مهر سال جاری و با حضور گروه‎های گسترده علمی و فرهنگی از کشورهای ایران و عراق و ... برگزار می‎شود.

در این نشست همچنین محمدجواد صاحبی، دبیر علمی این همایش نیز در سخنانی با اشاره به تلاش‎های علمی وی تصریح کرد: آیت‎الله آصفی بیش از 60 سال از عمر خود را به تحقیق، تدریس، پژوهش و مجاهدت در راه خدا و مبارزه با نظام‎های طاغوتی و کمک جهت رفع مشکلات مردم و ستمدیدگان عراقی، افغانی و سوری و... گذرانده است.

وی افزود: آیت‎الله آصفی بیش از 200 کتاب و ده‌ها مقاله از خود به جای گذاشته است؛ از جمله اقتصاد اسلامی که وی از پیشروان این حرکت عظیم در جهان اسلام بوده است؛ وی با رساله ارشد خود اجازه اجتهاد از دو مرجع بزرگ جهان تشیع از جمله آیت‎الله هاشم آملی لاریجانی را دریافت کرد.

صاحبی بیان کرد: فراخوان آثار به مراکز علمی و پژوهشی سراسر کشور ارسال شده است و امیدواریم در فرصت آتی شاهد حضور پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی در این رویداد فرهنگی باشیم.

captcha